Dragnea, despre amenințările pesedistului Mircea Govor: „Eu nu știu ce a făcut așa rău”

Dragnea, despre amenințările pesedistului Mircea Govor: „Eu nu știu ce a făcut așa rău
Publicat: 12/11/2014, 14:32
Actualizat: 15/11/2014, 01:27

„Sunt așa zise declarații. Este o înregistrare care a apărut. Eu nu știu ce a făcut așa rău. Din câte am auzit eu, Mircea Govor avea niște instrumente de tortură și-i schingiuia”, a răspuns Dragnea când a fost întrebat despre amenințările lui Govor.

Supărat că a pierdut alegerile în județ, președintele organizației PSD Satu Mare și vicepreședinte al CJ, Mircea Govor, a convocat, pe 4 noiembrie, o ședință de criză în care i-a amenințat pe primari, consilieri, directori de deconcentrate sau directori de școli cu demiterea și tăierea fondurilor, dacă în turul II Victor Ponta nu va câștiga alegerile.

„Deci nu se mai poate. Dacă vreți să lucrăm bine împreună, bine, dacă nu cu asta basta. (…) Cei care nu veți avea rezultate în turul doi, cât sunt eu în Consiliul Județean și cât am posibilitate, nu o să primiți niciun cinci bani. Când se repartizează bugetul – zero și garantez că niciunul nu mai primește nimic. Stați și muriți, asta e viața. (…) Și-o spun foarte clar. Toți directorii de deconcentrate care au fost numiți politic, directorii de școli, toți care au fost numiți politic dacă nu participă efectiv la campanie, pleacă acasă”, îi amenință Govor, potrivit unei înregistrări obținute de Gândul.

Cu tăierea fondurilor au fost amenințați și reprezentanții bisericii, cu care, susține Govor, a discutat pentru sprijin pe 16 noiembrie. În înregistrare se poate auzi planul pe care îl face șeful PSD Satu Mare îl face penru duminica alegerilor în care cere mobilizare maximă a activului de partid în fața secțiilor de votare, unde să-i sfătuiască pe oameni să voteze cu Ponta. Victor Ponta s-a clasat pe locul al doilea în județ, fiind devansat de Klaus Iohannis cu 0,6%. Contact de Gândul, Mircea Govor admite că a avut o ședință cu primarii și aleșii locali ai PSD, dar susține că nu i-a amenințat pe șefii de deconcentrate și pe directorii de școli, comentând că probabil înregistrarea este „o făcătură a cuiva”. El recunoaște însă că a discutat și cu preoții din județ, cu care afirmă că are o relație foarte bună. Govor e contrazis însă de inspectorul școlar Claudiu Mondici, care a confimat pentru gândul că a participat pe 4 noiembrie la ședința PSD.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase