Dragnea, întrebat ce va face dacă la CExN se va propune excluderea lui Ponta din PSD: Nu s-a spus că eu conduc cu mâna de fier?

Dragnea, întrebat ce va face dacă la CExN se va propune excluderea lui Ponta din PSD: Nu s-a spus că eu conduc cu mâna de fier?
Publicat: 03/04/2017, 22:22
Actualizat: 03/04/2017, 23:54

„Nu s-a spus că eu conduc cu mâna de fier? Nici nu știu dacă va fi subiect de discuție (…) Începem să ne concentrăm serios pe guvernare și nu numai (…) Se demarează un al doilea program de investiții majore în administrațiile locale, oamenii din teritoriu sunt puși serios pe treabă. Joi vom stabili un minim calendar de acțiuni pentru perioada următoare. O să îi anunț că o să schimbăm puțin programul la Parlament, așa cum am spus și în campanie”, a răspuns Liviu Dragnea, luni seară, la Antena 3, întrebat ce va face dacă membrii partidului pe care îl conduce vor propune, în cadrul ședinței CExN, de joi, excluderea lui Victor Ponta din PSD.

În ceea ce privește ultimele atacuri ale fostului premier la adresa sa, Dragnea a refuzat să le comenteze.

„O să vă spun patru vorbe: nu mai vreau să comentez (…) Nu pot așa, în fiecare zi, să răspund la orice chestie de genul ăsta. Am vorbit cu mai mulți colegi, chiar nu mai vreau să comentez. Îi doresc succes. Tocmai că respect presa, din când în când am mai răspuns”, a mai spus Liviu Dragnea.

Tot luni, președintele Camerei Deputaților declara că în cadrul partidului pe care îl conduce „nu sunt probleme interne” și că singura problemă existentă ” se pare că e externă”. Întrebat de jurnaliști dacă se referă la Victor Ponta, Dragnea a refuzat să răspundă. „Să înțelegem că discutăm la Parlament”, a replicat Dragnea.

Totodată, întrebat anterior de jurnaliști cum comentează ultimele afirmații făcute de Victor Ponta la adresa sa, Dragnea a replicat: „Dacă tot m-ați întrebat, eu nu sunt nici naș, nici fin cu Florian Coldea”.

Afirmația liderului PSD a venit în contextul în care fostul premier, Victor Ponta, scria, duminică seara, pe Facebook, că la SRI „sigur au mai rămas din sticlele de vin pe care le ducea Liviu pentru prietenul lui Florin!”. Reacția sa a venit ca urmare a afirmațiilor făcute de Dragnea la România Tv, duminică seara, unde liderul PSD a susținut că „atacurile” la adresa sa, desfășurate de politicieni precum Ponta, Băsescu și Daniel Constantin, și publicații ca Evz, B1Tv și Hotnews sunt coordonate și că „unii” afirmă că ar fi coordonate de SRI, iar alții, de Soros, potrivit Mediafax.

„Nu sunt numai din partea domnului Ponta. Este o anumită coordonare văd – sigur, poate să fie o simplă coincidență dar demult nu mai credem în coincidențe în România – păi am văzut domnul Victor Ponta, domnul Traian Băsescu, din când în când domnul Daniel Constantin, jurnaliști de la EvZ, de la B1, Hotnews, alte site-uri, alte publicații”, declara Dragnea, duminică seara, la România Tv, întrebat cum comentează atacurile din ce în ce mai dese ale lui Victor Ponta la adresa sa.

„Există acest pachet de oameni politici și jurnaliști care sunt foarte bine coordonați. Poate este o simplă coincidență și poate domnul Victor Ponta nu are nici legătură cu dumnealor Unii spun că are, alții spun că n-are. Există se pare o dorință din partea unora ca eu să fiu vulnerabilizat și în partid și nu numai”, mai spunea Dragnea.

Liderul PSD mai susținea că a văzut la „unele” site-uri o „abordare securistă”, întrucât au publicat „așa-zise anchete jurnalistice care de fapt nu spun nimic”.

„Unii zic că ar fi o coordonare de la SRI. Îmi vine greu să cred. Alții zic că ar fi o coordonare și o comandă de la Soros pe care l-am tot atacat și am să-l atac întruna pânâ când țara asta va reuși să scape de toată influența acestui om nefast. (…)„Ații spun că urmăresc să influențeze procesul în care mă aflu, să creeze impresia uni om rău și să influențeze decizia judecătorilor. Sper că nu se va întâmpla asta”, a adăugat Dragnea.

Întrebat care ar fi miza acestor atacuri coordonate, Dragnea a răspuns: „Să mă slăbească foarte mult”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Regula din CODUL RUTIER care te poate lăsa FĂRĂ PERMIS. Foarte puțini șoferi o cunosc...
Este cea mai bizară insulă din lume. Puțini oameni au curaj să se apropie de...
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?