Dragnea: Miza principală a lui Iohannis este ca EU SĂ NU MAI EXIST. Îmi vor deschide dosare și de când eram la grădiniță

Publicat: 12/07/2018, 07:02
Actualizat: 26/03/2019, 11:49

Președintele PSD Liviu Dragnea îl acuză pe Klaus Iohannis, că este implicat direct în condamnarea sa, susținând că un ofițer dintr-un serviciu secret i-a spus că „am rezolvat un judecător, lucrărm în continuare”.

„Foarte multe vorbe pe care le-a auzit că sunt zvonuri inițial, dar punând cap la cap informații, ziceri, nu mai pot să cred că sunt zvonuri,” acuză Dragnea, care a participat miercuri seara într-o emisiune la postul de televiziunea Antena 3. „Moțiunea. Vă spun ce vorbea Raluca Turcan și Ludovic Orban, vorbind cu oameni din PNL și alte partide. S-a spus că Raluca Turcan i-a promis că dacă aranjează condamnarea mea, ea garanteaza că dă guvernul jos a doua zi. Condamnarea s-a rezolvat, guvernul nu a picat.”

Dragnea este convins că, în spatele condamnării sale stă președintele Klaus Iohannis.

„Este a doua condamnare fără probe și TOTAL NEVINOVAT,” explică Dragnea. „Primeam avertizări, ai grijă cu legea offshore, cu mintingul, pentru că deranjezi și va influența decizia judecătorilor, că sunt presiuni pe judecători. E un ofițer care mi-a zis că >. Nu îi dau numele, e militar, dacă ține la onoare și nu vrea să stea cu piatra pe inimă să spună, că mâine i se poate întâmpla lui. Ofițer din serviciile secrete.”

Liviu Dragnea și Statul Paralel

Dragnea a reamintit că doar un judecător din completul care l-a condamnat a rezistat presiunilor.

„În această perioadă cu cât mai mulți oameni cu curaj vor fi, cu atât țara aceasta va avea o șansă uriașă. Dacă nu, ne bucurăm, dar lucrurile vor reveni mai rău decât până acum,” prevede Dragnea. „Un balaur, dacă nu e stârpit în totalitate și dacă sistemul nu e reconfigurat, lucrurile nu se pot rezolva. Rămâne varianta totală – un sistem nou, curat, o țară să funcționeze după reguli democratice, care poate să bucure, dar este tipul de societate la care ne-am angajat.”

Președintele PSD acuză DNA că încearcă tot posibilul să îl trimită după gratii, scormonind după dosare închise de ani de zile.

„Încep alte dosare. Fac cerere să redeschidă dosare închise acum patru ani, cinci ani. Habar nu am,” dezvăluie Dragnea. „Probabil că o să deschidă ceva și de când eram în liceu, în școala generală, în grădiniță, înainte să mă nasc. Nu-s prost. Este clar că miza principală a lui Klaus Werner Iohannis e ca EU SĂ NU MAI EXIST.”

Președintele PSD l-a atacat miercuri și pe liderul PNL Ludovic Orban, pe care l-a acuzat că acționează la comandă, iar partidele din Opoziție sunt ocolite de procurori pentru că fac parte din sistem..

„Ce fac procurorii cu finanțările ilegale ale USR și PNL? Nimic, pentru că este componenta politică a acestui sistem,” se întreabă Dragnea. „Orban, acest personaj de desene animate, tras de fire și care își caută fericirea doar în ochii stăpânilor. Știți ce făcea Raluca Turcan cu votul la moțiune? Mergea cu Orban la discuții, să voteze moțiunea, după care venea a doua zi, dăm jos guvernul, venim cu Orban, îl picăm și venim cu altă variantă.”

mascotă liviu dragnea

Dragnea aduce în sprijinul afirmațiilor sale argumentul plângerii penale depusă de Ludovic Orban împotriva premierului Viorica Dăncilă.

„(N.r. Dosarul de înaltă trădare) Au fost nervozitățile lui Klaus Iohannis, înțelegeri secrete cu niște evrei, apoi amenințări brutale la adresa premierului și apoi brusc apare plângerea penală a acestui Mickey Mouse,” explică Dragnea. „Plângerea era făcută. Acest laborator unic, PNL și USR au aceiași coordonare, tot ce apare, totul face parte din același concept.”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
China și SUA ar trebui să fie parteneri, a declarat Xi Jinping