• Publicat:
Politică

Europarlamentar PNL: Pentru pesediști legăturile dintre membrii clanului sunt mai importante decât reputația țării

Europarlamentar PNL: Pentru pesediști legăturile dintre membrii clanului sunt mai importante decât reputația țării
Eurodeputatul PNL Siegfried Mureșan a afirmat că pentru PSD sunt mai importante „legăturile dintre membrii clanului" decât reputația internațională a României, precizând că este nevoie de un alt premier care să pună interesul țării înainte de toate.

„Pentru pesediști legăturile dintre membrii clanului sunt mai importante decât reputația internațională a României. Avem nevoie urgentă de un prim-ministru care să pună țara înainte de toate”, a scris Siegfried Mureșan, duminică, pe Facebook.

Viorica Dăncilă a declarat că respingerea Rovanei Plumb pentru funcția de comisar european pe transporturi, în Comisia JURI a Parlamentului European, nu o face să aibă mai puțină încredere sau apreciere pentru aceasta. Premierul a adăugat că Plumb are, în continuare, susținerea necondiționată.

Comisia JURI din PE se va întruni luni în ședință extraordinară pentru a evalua conflictul de interese real sau potențial al candidaților României și Ungariei pentru funcția de comisar european, respectiv Rovana Plumb și Laszlo Trocsanyi.

 

Inchide