Firea: Toți care sunt în dezacord cu Dragnea sunt DECAPITAȚI. Îmi aștept SENTINȚA, știu că se dorește să rămân fără funcții politice

Redactor:
Ionel Dancu
Firea: Toți care sunt în dezacord cu Dragnea sunt DECAPITAȚI. Îmi aștept SENTINȚA, știu că se dorește să rămân fără funcții politice
Gabriela Firea a declarat, vineri, că își așteaptă sentința la Comitetul Executiv PSD și că nu vor fi surprize în privința situației sale, întrucât știe că „se dorește" să fie înlăturată de la conducerea PSD București și Ilfov pentru că cei care sunt în dezacord cu liderul PSD sunt decapitați. Vezi ce spune Gabriela Firea despre tematica unui posibil CEx al PSD.

Gabriela Firea a declarat că este convinsă că CEx PSD va fi convocat când Liviu Dragnea va avea toate voturile necesare îndepărtării sale de la funcțiile de conducere din partid, subliniind că au fost chemați mai mulți colegi de liderul PSD în acest scop.

„Au fost chemați mai mulți colegi la domnul Dragnea. Înțeleg că 70% din timpul său îl alocă Gabrielei Firea. Are timp să se întâlnească și să îi cheme pe parlamentarii, pe primarii din Ilfov. În CEx voi fi criticată, eventual cineva va propune și se va vota. E previzbil. (…) Sunt convinsă că nu va convoca CEx decât când va avea voturile necesare îndepărtării mele”, a declarat Gabriela Firea.

 

 

„Mi-aștept sentința. Aștept să fim convoncați la CEx. Prea mari surprize nu vor fi. Am înțeles că situația mea e decisă și că se dorește să rămân fără funcții politice, președinte PSD București și Ilfov”, a declarat Gabriela Firea.

Întrebată dacă demisionarii din PSD, doi deputați și un senator, s-au consultat cu ea înainte de decizie, Firea a răspuns: „Nu s-au consultat cu mine, dar mi-au transmis și mie ceea ce au comunicat public, faptul că nu se face statutar, și au vrut să tragă semnalul de alarmă despre modul nestatutar în care sunt dezapreciată, faptul că domnul Dragnea cheamă primari, parlamentari, și le propune funcțiile mele, eu nefiind îndepărtată din funcții. Domnul Dragnea are o preocupare cum s-o înlăture pe Firea. Acest lucru, înțeleg, că l-au comunicat public și parlamentarii care și-au dat demisia. Ar trebui să ne punem întrebarea de ce au ajuns aici. Toți președinții de partid au lăsat ca și alții să aibă voci. Toți care sunt în dezacord cu Dragnea sunt decapitați”, a mai spus Gabriela Firea.

Corina-Alexandra Bogaciu și Constantin-Cătălin Zamfira, ambii deputați de Ilfov, și-au anunțat, în urmă cu câteva zile, demisiile din PSD și din grupul parlamentar ale partidului, urmând să activeze ca aleși neafiliați. Alături de ei a demisionat din partid și senatorul Emanuel-Gabriel Botnariu.

 

 

De asemenea Gabriela Firea a vorbit vineri și despre acuzațiile membrilor PSD Spania, care au spus că sunt dezamăgiți că la vizita ei la Madrid a ignorat problemele a peste un milion de români. Firea a precizat că nu a căutat-o nimeni, subliniind că probabil au fost sunați și rugați să aibă o astfel de reacție împotriva sa.

„Chiar imoral mi s-ar părea ca eu pe banii primăriei să organizez întâlniri politice. Este în primul rând ilegal, dar și imoral. Nu m-a căutat nimeni. Pe mine, cine mă caută mă găsește. Probabil că au fost sunați și rugați să dea un comunicat împotriva Gabrielei Firea. Nu am fost căutat la telefon, nici prin email. Oricine mă caută, mă găsește”, a declarat, vineri, Gabriela Firea.

Precizările vin după ce PSD Spania a anunțat că e dezamăgită de Gabriela Firea, care la vizita de la Madrid, a ignorat problemele a peste un milion de români. Organizația social-democrată a depus un memoriu la nivelul conducerii centrale în care cer ca primarul Capitalei să își dea demisia din toate funcțiile din partid.

 

 

„În urma întâlnirii forumului de conducere al organizației PSD Spania, din data 11/11/2018, am fost mandatat de către colegii mei din structura de conducere, de a depune un memoriu la nivelul structurii centrale a conduceri PSD și de a comunica public dezamăgirea membrilor de partid PSD Spania vis a vis de vizita doamnei primar general Gabriela Frea la Madrid, care a avut loc în prima jumătate a lunii noiembrie 2018. În ciuda eforturilor noastre, de a o contacta pe doamna primar sau echipa de consilieri a dumneai, înainte, în timpul, chiar și după finalizarea vizitei, ne-a fost absolut imposibil de a stabili o linie de comunicare. Putem înțelege o agendă încărcată, poate chiar și un refuz, dar ce nu înțelegem este ignorarea a peste un million de români a căror probleme trebuiau puse pe masa discuțiilor cu edilul Madridului cât și cu ceilalți demnitari spanioli”, arată președintele PSD Spania, Claudiu Traian Covaciu, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Liderul PSD Spania declară că a fost mandatat să reprezinte filiala și acuză că Gabriela Firea a tratat comunitatea românilor social-democrați din Spania cu „totală indiferență”.

„Nu putem clama integrarea românilor în comunitățile unde trăiesc, unitatea lor, respectul față de ei, în condițiile în care suntem tratați cu totală indiferență. Respectul față de români, prețuirea, schimbul de experiență, programe de reintegrare, fie în Romania, fie în Spania, toate sunt CUVINTE GOALE dacă nu îți aloci cinci minute să vorbești cu cei pe care pretinzi că vrei sa îi ajuți și reprezinți. Dacă turismul instituțional pe model prezidențial, este modul de lucru, cel puțin să fim informați să nu mai deranjăm cu problemele comunității de români din Spania”, completează sursa citată.

 

 

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 anunţă un nou dezastru! Ce se...
S-a SINUCIS în faţa tuturor! Ştirea tristă a zilei în România
FOTO. Cum arăta Crina Matei în tinerețe! Imagini fabuloase cu actrița în urmă cu zeci...
DOLIU in lumea politica! A MURIT! Ion Iliescu – Am aflat cu profund regret vestea...
Ion Țiriac și-a amintit ziua în care i-a cerut bani de pizza lui Ilie Năstase!...
S-a aflat ce SALARIU are preşedintele SUA. Mulţi au rămas surprinşi de suma primită lunar
Joe Biden a lansat un mesaj ascuns în site-ul Casei Albe: „Dacă citeşti acest lucru,...
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Mesaj ascuns pe site-ul Casei Albe, apărut imediat după ce Joe Biden a preluat mandatul:...
S-a SINUCIS în faţa tuturor! Ştirea tristă a zilei în România
Ea este mândria romilor! Este frumoasă, dar și deșteaptă. A fost admisă la 5 facultăți...
Este dovada CĂLĂTORILOR în TIMP? O descoperire recentă provoacă o CONTROVERSĂ de proporții
Două zone din România, pe lista destinațiilor de vacanță recomandate de New York Times
Vestea teribilă pentru toți șoferii: se întâmplă la pompă cu prețul la benzină și motorină
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru...
Vestea ȘOC a momentului despre Sebi, băiatul de 7 ani, dat dispărut de două săptămâni
Theresa Ivancik, femeia cu bicepși de 40 de centimetri care este des confundată cu un...
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Omul care după ce a închis două afaceri a reuşit să transforme un chioşc de...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide