Fost lider PMP, atac dur la Băsescu: Tu ești Regina la care au ajuns marile șpăgi din România. Dacă Elena vorbește, te duci la pușcărie 30 de ani

Redactor:
Florin Jinga
Radu Cristescu, fost vicepreședinte PMP, îl acuză pe Traian Băsescu, printr-un mesaj pe Facebook, că a primit „marile șpăgi" din România, find protejat de „sistem". Totodată, Cristescu susține că „dacă Elena (n.r. Elena Udrea) vorbește ești PA, te duci 30 de ani la pușcărie", dar nu aduce nicio dovadă care să sprijine acuzațiile.

„Tu ești REGINA!!!

Da, Traian Băsescu, tu ești REGINA! O regină cam șpanchie, ce-i drept, dar tu ești! REGINA la care au ajuns marile șpăgi din România! Da, Traian Băsescu, tu care ai fost deputat, ministru, primar general, președintele României, ajuns senator, cel care acum te milogești să ajungi în Parlamentul European pe 20.000 de euro, deși ești putred de bogat…sau ai nevoie de imunitate?!?

Ești un om politic corupt!

O spun cu responsabilitatea unui cetățean, poate un pic mai informat ca alții.

Cu fapte de corupție, unele știute, altele neștiute, într-un cuvânt ești un hoțoi bătrân, un hoț neprins! Pentru că ai fost și ești cel mai protejat om politic de către sistem.

De ce? (…)”

Citește continuarea în postarea de Facebook a lui Cristescu:

×
Inchide