George Simion, întâlniri la Bruxelles și Strasbourg cu lideri europeni. Despre ce a discutat copreședintele AUR cu Jacek Saryusz-Wolski, membru al Parlamentului European

George Simion, întâlniri la Bruxelles și Strasbourg cu lideri europeni. Despre ce a discutat copreședintele AUR cu Jacek Saryusz-Wolski, membru al Parlamentului European
Copreședintele AUR George Simion / Sursa FOTO: Eduard Vînătoru - Mediafax Foto
Publicat: 17/02/2022, 09:53
Actualizat: 17/02/2022, 15:24

George Simion, unul dintre liderii AUR, s-a întâlnit – miercuri – cu Jacek Saryusz-Wolski, membru al Parlamentului European. Politicianul chiar a postat, pe pagina sa oficială de Facebook, o fotografie demonstrativă.

„Tocmai am ieșit de la întâlnirea cu Jacek Saryusz-Wolski unde am discutat despre agresiunea rusă în regiunea noastră și necesitatea unei Europe a națiunilor. Voi continua pe tot parcursul zilei cu întâlniri la Bruxelles și Strasbourg, fiți alături!”, a scris George Simion pe Facebook.

Jacek Saryusz-Wolski este un europarlamentar polonez, membru al Grupului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni și membru în comisiile pentru Afaceri Externe (AFET) și Afaceri Constituționale (AFCO) din Parlamentul European.

De asemenea, Wolski mai face parte și din delegația Comitetului Parlamentar Comun UE-Ucraina, o poziție extrem de importantă având în vedere contextul european actual și starea din ce în ce mai tensionată din Ucraina.

Simion este prezent, zilele, acestea la Bruxelles și la Strasbourg, unde are programate mai multe întâlniri oficiale cu lideri politici de rang înalt, informează stiripesurse.ro.

Dragos Tanase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult