Dana Stanila
08.06.2017
Politică

Grindeanu, sfat pentru Dragnea: Dacă eram parlamentar, votam Legea salarizării „cu două mâini”

Grindeanu, sfat pentru Dragnea: Dacă eram parlamentar, votam Legea salarizării „cu două mâini”
Grindeanu, sfat pentru Dragnea: Dacă eram parlamentar, votam Legea salarizării "cu două mâini"

Grindeanu a fost solicitat să comenteze afirmațiile președintelui PSD Liviu Dragnea, care a criticat miercuri absența premierului și a ministrului de finanțe de la dezbaterea Legii salarizării în plenul Camerei Deputaților. Acesta a explicat că nu este membru al parlamentului

„Să știți că eu nu sunt membru în parlament, nu sunt deputat, dar nu asta e important. (…) Dacă aș fi fost astăzi membru în Parlamentul României, aș fi fost astăzi și aș fi votat cu două mâini această lege bună pentru țara noastră”, a declarat premierul Sorin Grindeanu.
Liderul PSD Liviu Dragnea i-a criticat, miercuri, de la tribuna Camerei Deputaților, pe premierul Sorin Grindeanu și ministrul de Finanțe, Viorel Ștefan, pentru că au absentat de la dezbaterea și votul Legii salarizării. Ulterior, liderul PSD Liviu Dragnea a revenit și a declarat că ministrul de Finanțe, Viorel Ștefan, a procedat incorect și ofensator, el menționând că l-a întristat atitudinea acestuia, dar și cea a premierului Sorin Grindeanu, de a absenta de la dezbaterea și votul Legii salarizării.

Inchide