• Publicat:
Politică

Kelemen Hunor: Regret lipsa dezbaterilor în campanie, am avut doar cu Paleologu, restul candidaților fug

Kelemen Hunor: Regret lipsa dezbaterilor în campanie, am avut doar cu Paleologu, restul candidaților fug
Candidatul UDMR la prezidențiale, Kelemen Hunor regretă lipsa dezbaterilor din campania electorală, acuzându-i pe contracandidații săi că fug de astfel de întâlniri și dialoguri, ceea ce înseamnă o lovitură dată democrației.

Kelemen Hunor a declarat duminică la Brașov că a avut dezbateri doar cu candidatul PMP, Theodor Paleologu, la Iași și la București.

„Regret că nu există dezbateri în această campanie, singura dezbatere a fost întâlnirea mea cu Theodor Paleologu la Iași și în București, îmi pare rău că ceilalți candidați fug de dezbatere. Prin această fugă, de fapt, ei aduc un lucru negativ în această campanie și este o lovitură la adresa democrației, fiindcă democrația, în sensul cel mai frumos al cuvântului, este dialogul, dezbaterea, argumente și într-o campanie electorală, mai ales pentru alegerile prezidențiale, dezbaterea, dialogul, ar trebui să fie pe primul loc. Să știm ce gândesc candidații despre România, despre societatea românească, despre viitorul unde ar trebui să ajungem peste 5 ani, peste 10 ani”, a spus Kelemen.

Liderul UDMR a mai declarat că ar vrea să existe mai multe dezbateri între candidați până la sfârșitul campaniei electorale.

„Din acest punct de vedere încă mai avem timp și aștept să existe mai multe dezbateri, să existe mai multe întâlniri între candidați”, a spus Kelemen.

 

Tags:
Inchide