Lansarea candidaților PMP la București: Ce cadou i-a făcut Băsescu lui Turcescu

Lansarea candidaților PMP la București: Ce cadou i-a făcut Băsescu lui Turcescu
Publicat: 11/05/2016, 21:34

”Ești în stare să primești ceva? Ia de aici”, i-a spus Traian Băsescu lui Robert Turcescu, la finalul evenimentului de lansare a candidaților PMP la București, oferindu-i întâi un ardei iute și apoi încă unul.

”În 2000 PD avea 4% în București și am câștigat funcția de primar general. Ei (candidații, n.r.) sunt încă șase Băsescu. În 2000 și eu eram ca ei (…). Și eu eram ca ei și m-am făcut mare pe urmă”, a susținut Traian Băsescu, în timpul discursului de prezentare a candidaților PMP pentru Capitală, în aplauzele celor aproximativ 300 de participanți.

Președintele PMP a apreciat că ”stângăcia” candidaților care abia au intrat în politică este frumoasă pentru că arată că ei nu au învățat să mintă.

”N-am câștigat niciuna din cele două campanii de la București cu sloganul, cu vorbe fără acoperire, cu proiecte de genul: o să fac o autostradă suspendată. (…) Astel de proiecte nu m-au dus la succes, deși pe Sorin Oprescu l-a dus”, a spus Băsescu.

Liderul PMP a subliniat că proiectul propus bucureștenilor – ”Viziunea 2030” – continuă proiectele abandonate de Oprescu, lucrurile începute de el și continuate de Videanu, afirmând că ”acum este timpul ca Bucureștiul să repornească”.

Traian Băsescu a afirmat că ”întâmplarea” care l-a făcut să nu candideze la Primăria Capitalei, făcând trimitere la dosarul său, ”poate a fost dată de la Dumnezeu”.

Candidatul pentru Primăria Generală, Robert Turcescu, i-a îndemnat pe susținători să le spună bucureștenilor să nu se piardă cu Firea, să salveze Bucureștiul de Nicușor Dan și să nu mizeze greșit pe Cătălin ”Perdoiu”.

”Am fost blamați că suntem băsiști. Ooo, da, suntem băsiști! (…) Spuneți-le bucureștenilor să nu se piardă cu Firea. Luptați împreună cu noi, salvați Bucureștiul de Nicușor Dan și, mai ales, nu mizați greșit pe Cătălin >”, a declarat Turcescu.

El i-a transmis lui Traian Băsescu, în fața celor aproximativ 300 de participanți, că PMP crede și are nevoie de el, rugându-l se le stea alături și în anii care vor veni.

Candidatul PMP la Sectorul 1, Eugen Tomac, le-a transmis celor prezenți că PMP este ”adevărata alternativă” și vor câștiga alegerile pentru că au cel mai bun antrenor – pe Traian Băsescu.

”Intrăm într-o luptă pe care suntem condamnați să o câștigăm. O luptă dreaptă, greu de dus pentru că nu ne batem doar cu toate ce reprezintă răul în politica românească, vechile partide, ne batem cu structuri învechite în gândire, cu partide care mimează reforma, cu oameni care nu mai au nimic de spus în politică, dar se leagă se scaune”, a spus Tomac, îndemnându-i pe membrii de partid să nu îi supere pe oameni pentru că au dreptate să fie nemulțumiți de actuala clasă politică.

Eugen Tomac, la fel ca Robert Turcescu, nu a ezitat să îl laude pe Traian Băsescu.

”Noi suntem adevărata alternativă pentru tot ceea ce urmează să se construiască în România. (…) Construim un partid noi alături de cel mai bun președinte pe care l-a avut România. (…) Mergem împreună la luptă și vom câștiga pentru că avem cel mai bun antrenor, Traian Băsescu”, a susținut Tomac.

Candidatul PMP la Sectorul 2, Radu Cristescu, a vorbit în discursul său despre ”jihadul” îndreptat împotriva lui Traian Băsescu de către procurori.

”Eu pot să spun că sunt omul lui Băsescu la Sectorul 2”, a subliniat Radu Cristescu, mulțumindu-i fostului președinte.

Candidatul la Sectorul 3, Cristian Petrescu, a afirmat că cetățenii îl strigă pe stradă ”Cristi, Cristi”, făcând trimitere la materialul video de pe YouTube care a stâns numeroase vizualizări.

Candidatul la Sectorul 4, Ștefănel Dan Marian, fostul primar interimar al Bucureștiului, a afirmat că nu va face o campanie electorală ”cu lovituri sub centură”, criticând ”hoardele PSDiste” și ”turmele PNListe”.

”Ei nu au un lucru și nu îl vor avea niciodată. Nu au un nume pe care îl ascultă doar atunci când se intonează imnul național al României. Nu îl au pe Traian. Noi îl avem pe Traian Băsescu și este aici lângă noi și ne susține”, a concluzionat Ștefănel Dan Marian.

Candidatul la Sectorul 6, Ștefan Enache, a afirmat că atât el, cât și consilierii de la Sectorul 6 sunt pentru prima dată candidați, adăugând că sper ca oamenii să remarce să echipa pe care o propune se poate ridica la înălțimea electoratului.

PMP nu are candidat la Primăria Sectorului 5, reprezentantul partidului fiind respins de Biroul Electoral.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului