• Publicat:
Politică

Liderul PSD, despre codurile penale: Nu s-a adus nicio modificare, nici măcar o virgulă

Liderul PSD, despre codurile penale: Nu s-a adus nicio modificare, nici măcar o virgulă
Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, după votul din Camera Deputaților pe Codul Penal și Codrul de Procedură Penală, că nu s-a adus în Parlament nicio modificare față de decizia Curții Constituționale.

„Nu, nu a fost făcută nicio modificare. Codurile penale- s-a declanșat procedura de modificare acum multe, multe luni de zile cu dezbateri și spectacol. CCR a spus că o serie de articole nu sunt constituționale și o serie de articole sunt constituționale. Decizia noastră luată anul trecut ca articolele declarate constituționale. Nu s-a adus nicio modificare, nici măcar o virgulă, la decizia CCR. Parțial că or să atace la CCR din nou codurile pe niște articole declarate deja constituționale’, a declarat Liviu Dragnea.

Camera Deputaților a adoptat, miercuri, în calitate de for decizional, proiectul de modificare a Codului penal și a celui de Procedură penală.

Comisia specială pentru revizuirea legilor justiției a votat, marți, un raport favorabil pe Codul Penal în forma adoptată de Senat, deputații și senatorii juriști neacceptând niciun amendament propus de Opoziție.

 

Inchide