• Publicat:
Politică

O nouă filială PSD a anunțat că o susține pe Viorica Dăncilă pentru funcția de președinte al partidului

O nouă filială PSD a anunțat că o susține pe Viorica Dăncilă pentru funcția de președinte al partidului
Organizația PSD Dâmbovița a anunțat că o va susține pe Viorica Dăncilă pentru președinția partidului la Congresul extraordinar din 29 iunie. Decizia a fost luată vineri, la doar o zi după ce filiala PSD Alba și-a anunțat susținerea pentru actualul premier.

Decizia de susținere a Vioricăi Dăncilă pentru funcția de președinte al PSD a fost luată cu unanimitate de voturi în cadrul Conferinței extraordinare a PSD Dâmbovița, desfășurată vineri.

„Conferința extraordinară a luat, cu unanimitate de voturi, decizia susținerii candidaturii la președinția PSD a doamnei Viorica Dăncilă, premierul României și președinte interimar PSD”, a anunțat conducerea organizației pe pagina de Facebook.

În cadrul aceleiași ședințe a fost stabilită și componența nominală a delegației PSD Dâmbovița, formată din 143 de persoane, la Congresul din 29 iunie.

PSD Alba a decis, joi, să o susțină pe Viorica Dăncilă pentru funcția de președinte al partidului la Congresul extrordinar, decizia organizației județene fiind luată tot cu unanimitate de voturi.

Social-democrații se vor reuni în Congres pe 29 iunie, pentru alegerea președintelui, președintelui executiv și a secretarului general.

Foto: Hepta

 

Inchide