Președintele ar vota-o pe Udrea la Cotroceni: „Are calități morale. Ea a venit cu Mercedes, casă și terenuri în politică”. Provocarea lui Băsescu pentru Ponta: „Dacă e om curajos, sare cu parașuta, iar eu comentez în direct”

Redactor:
Emma Toader
Redactor:
Sorina Ionașc
Președintele ar vota-o pe Udrea la Cotroceni: „Are calități morale. Ea a venit cu Mercedes, casă și terenuri în politică”. Provocarea lui Băsescu pentru Ponta: „Dacă e om curajos, sare cu parașuta, iar eu comentez în direct”
Traian Băsescu, acum la Gândul LIVE

Președintele Traian Băsescu a lăudat-o pe Elena Udrea, în contextul cursei pentru prezidențialele din noiembrie 2014, spunând despre aceasta că are calitățile morale necesare și că ar vota-o.

„Calități morale știu sigur că are, este un om cinstit, nu știu să fi luat bani. A venit cu o stare materială foarte bună în politică, cu Mercedes, cu casă și cu terenuri achiziționate înainte de a veni în politică, spre deosebire de alții. Calități morale are, nu știu dacă are forță să ia voturile. Orice om are dreptul la această aspirație. Fie că vorbim de Predoiu, Elena Udrea, MRU sau Victor Ponta. Dar să obțină funcția fără să fie dator unuia ca Voiculescu sau baronilor”, a declarat Băsescu, invitat la Gândul LIVE.

Mai mult, președintele României a spus că, dacă Elena Udrea va candida la alegerile prezidențiale, votul său va fi pus în numele ei.

„Aș pune votul meu în urnă pentru Elena Udrea”, a completat Băsescu.

Prezidențiabila Udrea: „Avea un tricou cu Elena Udrea?”

Elena Udrea a declarat, marți, referitor la afirmația președintelui Traian Băsescu că ar vota-o dacă ar candida la prezidențiale, că aceasta „o onorează” pentru că președintele nu face niciodată cadouri.

Elena Udrea a fost întrebată despre faptul că președintele Traian Băsescu tocmai declarase, la Gândul Live, în timp ce ea susținea o conferință de presă la PMP, că, dacă Udrea ar candida la prezidențiale, ar vota-o.

„Avea un tricou cu Elena Udrea?”, a fost primul răspuns al Elenei Udrea la întrebare.

„Mă onorează declarația domnului președinte, pentru că președintele nu face niciodată cadouri. Indiferent de loialități, indiferent de faptul că foarte mulți oameni au crescut politic și s-au format politic în echipa lui Traian Băsescu, niciodată nu face cadouri cuiva, nici chiar din apropierea lui. Dacă președintele României va susține un candidat, atunci cu siguranță va fi candidatul cel mai bun”, a adăugat Udrea.

Ea a spus că la un moment dat va putea povesti foarte multe situații în care, deși se considera unul dintre cei mai loiali oameni cu care a lucrat Traian Băsescu, s-a întâmplat să nu aibă deloc sprijinul președintelui, pentru că șeful statului nu credea că ea este „omul potrivit la locul potrivit”.

„Deci, dacă președintele României va susține pe cineva, pe mine sau pe altcineva, la Președinția României, atunci cu siguranță că va alege omul în care crede cu adevărat. Oricum, m-ați luat prin surprindere cu declarația aceasta a președintelui”, le-a spus Udrea ziariștilor.

Ea a adăugat că așteaptă să spună și Victor Ponta că o votează.

Provocarea saltului cu parașuta

Referitor la saltul cu parașuta al Elenei Udrea, pe care, de altfel, președintele l-a comentat în direct la un post de televiziune, Traian Băsescu i-a lansat provocarea și premierului Victor Ponta. „L-aș comenta și pe Victor Ponta dacă ar sări cu parașuta. Sunt convins că ar putea să facă lucrul acesta în campanie. Dacă e om curajos, sare cu parașuta, iar eu comentez în direct saltul lui cu parașuta”, a spus șeful statului.

Întrebat de ce nu va sări chiar el de la 4.000 de metri, Traian Băsescu a punctat faptul că el nu candidează.

Ca o comparație, președintele a vrut să sublinieze și diferențele de imagine dintre scena saltului cu parașuta al Elenei Udrea și scena plimbării cu barca a premierului, la inundațiile din județul Teleorman. „Nu văd nimic ridicol, pentru că s-a văzut diferența dintre un politician-femeie care are curajul să sară de la 4.000 de metri și Victor Viorel Ponta care era cu o barcă gonflabilă într-o apă de 20 de centimetri, trasă de jandarmi și de pompieri cu epoleți. Imaginea a fost zguduitoare, la fel și comparația, iar asta cred că l-a deranjat foarte tare pe Victor Ponta”, a mai spus Băsescu.

 

FOTO EXCLUSIV | Imagini şocante cu blana ursului Arthur, împuşcat de Emanuel de Liechtenstein
EXCLUSIV. Cum au apărut Dragoș Buzăianu și noua iubită la LOFT Mamaia
FOTO. Loredana Groza, într-o ipostază rușinoasă pe internet! Gafa care i-a lăsat sânul la vedere
Doinița Oancea rupe tăcerea! Adevărul despre despărțirea de bărbatul cu care urma să se căsătorească:...
Asta o va lovi în orgoliu pe Simona Halep! Șanse mari ca antrenorul înlăturat de...
Profesiile care ar urma să fie plătite în tichete. Ministrul Muncii vrea să elimine munca...
Cartierul Roşu din Amsterdam, înlocuit cu un centru „erotic”. Planurile primăriei în privinţa prostituţiei şi...
BANCUL ZILEI – Jocuri erotice cu tipe agățate în bar
STUDIU. A fost identificată „mama” întregii familii a coronavirusului SARS-CoV-2. Când și unde a apărut...
EXCLUSIV. Cum au apărut Dragoș Buzăianu și noua iubită la LOFT Mamaia
Cele patru TEHNICI prin care femeile pot simți mai multă PLĂCERE. Sunt extrem de simple...
Cum și-a vopsit Porsche-ul un tânăr din Târgu-Jiu. Și-a pus și Dubai la număr, ca...
Cum a fost salvat Mihai Trăistariu de la faliment, chiar de Paște. Câți bani a...
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai...
Izvorul Tămăduirii 2021, prima mare sărbătoare din calendarul ortodox după Paște. Tradiţii şi obiceiuri
Vedete care suferă de boli grave. De ce poartă Bono de la U2 mereu ochelari...
Marele exod din România. Eurostat avertizează: România va înregistra una din cele mai abrupte reduceri...
Ideile de afaceri vin în moduri diferite şi câteodată sunt şi mai ciudate. Cum a...
Inchide