PSD, alte acuzații la adresa liberalilor: ”Asta e viziunea PNL despre ieșirea din criză: dăm bani din vorbe, luăm taxe și din ciorbe!”

PSD, alte acuzații la adresa liberalilor: ”Asta e viziunea PNL despre ieșirea din criză: dăm bani din vorbe, luăm taxe și din ciorbe!”
PSD, alte acuzații la adresa liberalilor: ”Asta e viziunea PNL despre ieșirea din criză: dăm bani din vorbe, luăm taxe și din ciorbe!”
Publicat: 25/08/2020, 11:24
Actualizat: 25/08/2020, 11:26

Social-democrații lansează noi acuzații la adresa liberalilor și a guvernului condus de Ludovic Orban, considerând că economia României a fost ”îngropată”, iar nivelul de trai al românilor înregistrează un alarmant trend descrescător.

Pe pagina de socializare a Partidului Social Democrat a fost postat un mesaj dur care scoate în evidență ”cinismul” guvernanților, cei care îi pun pe români să plătească ”înmormântarea” economiei românești. Într-o lună de zile, aproape 1.000 de firme au intrat în insolvență, scriu social-democrații, iar miliardele de euro ”promise de guvern” nu au fost decât vorbe goale.

”Guvernul PNL îngroapă economia și nivelul de trai al românilor, dar cu un cinism maxim îi pune tot pe români să plătească înmormântarea!

Într-o singură lună, aproape 1000 de firme locale au intrat în insolvență așteptând zadarnic miliardele de euro promise de guvern. La fel și la uzina ALRO, unde 20 mii de oameni sunt gata să rămână pe drumuri. PNL-iștii au timp de economie doar dacă le iese și lor ceva din asta”, notează reprezentanții PSD în mediul online.

PSD: ”Campania electorală e mai importantă decât cea agricolă!”

Agricultorii din România trec printr-o perioadă dezastruoasă, scriu reprezentanții PSD în mediul online, nevăzând banii promiși timp de 3 luni de zile. Au primit din partea guvernului condus de Ludovic Orban exclusiv ”tone de promisiuni”, concluzia fiind aceea că este mai importantă campania electorală decât cea agricolă.

Social-democrații avertizează și asupra faptului că Fiscul are pregătit un ”plan de execuție” al firmelor care au amânat plata taxelor din cauza crizei medicale a noului coronavirus și – în consecință – liberalii dau bani doar ”din vorbe”, însă vor să ia taxe și ”din ciorbe”.

”Alte sute de mii de agricultori sunt la pământ după ce, de trei luni nu au văzut vreun leu, ci doar tone de promisiuni de la Cabinetul Orban. Liberalii le-au amânat plățile până în septembrie: campania electorală e mai importantă decât cea agricolă!

Fiscul face însă deja planul de execuție pentru firmele ce au amânat plata taxelor din cauza pandemiei, precum HORECA. Asta e viziunea PNL despre ieșirea din criză: dăm bani din vorbe, luăm taxe și din ciorbe!”, mai scriu social-democrații pe Facebook.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase