• Publicat:
Politică

Rareș Bogdan, dur la adresa miniștrilor: Ar trebui să faceți rugăciuni în sănătatea lui Ludovic Orban

Rareș Bogdan, dur la adresa miniștrilor: Ar trebui să faceți rugăciuni în sănătatea lui Ludovic Orban
Prim-vicepreședintele PNL , Rareș Bogdan, le-a transmis miniștrilor PNL, duminică, în cadrul Consiliului Național al PNL, că ar trebuie să facă rugăciuni zilnic în sănătatea premierului Ludovic Orban. El i-a criticat pe miniștri pentru comunicarea slabă și a spus că pot crea probleme partidului.

„Mă gândeam zile trecute împreună cu câțiva prieteni dragi și de asta vreau unora dintre dumneavoastră să vă spun să faceți rugăciuni în fiecare zi în sănătatea lui Ludovic Orban și vă spun de ce. Din trei motive. Unu: pentru că v-a ales să faceți parte din echipa guvernamentală. Doi: pentru că m-a invitat, m-a susținut să intru în PNL și să, plec din presa, pentru că daca aș fi rămas în presa nu stiu cum ați fi scos cămașă și cât de bine v-ați fi simțit după câteva emisiuni făcute de mine. Și trei: să-i mai mulțumiți o data lui Ludovic Orban pentru faptul că este un adevărat pompier atomic, comunica de multe ori și pentru dumneavoastră”, a spus eurodeputatul PNL Rareș Bogdan.

El i-a sfătuit pe miniștri să comunice mai mult, pentru a nu crea probleme partidului.

„Învățați din ceea ce face Ludovic Orban și înțelegeți că comunicarea este singura armă și singura șansă. Dacă nu comunicați, creați o problemă PNL, nu doar dumneavoastră și premierului. Bucurați-vă că aveți paratrăsnetul și omul care vă acoperă atunci când dumneavoastră refuzați comunicarea”, a completat el.

Rareș Bogdan a mai spus că fără primari, deputați, europarlamentari și liderii partidului, miniștrii nu reprezintă foarte mult.

„Pemierul României v-a ales și a făcut-o foarte bine, trebuie să înțelegeți că nu sunteți singuri acolo și că fară primarii, deputații, europarlamentarii și liderii partidului nu reprezentați foarte mult. Legătură cu ei este obligatorie și sper din tot sufletul să înțelegeți că trebuie să fiți un ajutor în campaniile anului 2020 și nu să trebuiască unii dintre ei să dea explicații pentru ceea ce faceți dumneavoastră”, a argumentat el.

Consiliul Național al PNL a avut loc duminică, la Palatul Parlamentului.

Inchide