Rareș Bogdan, replică pentru Viorica Dăncilă: Auu, ce îi doare! Voi continua

Redactor:
Politic
Rareș Bogdan, replică pentru Viorica Dăncilă: Auu, ce îi doare! Voi continua
Rareș Bogdan i-a replicat liderului și prezidențiabilului PSD, Viorica Dăncilă, că va continua să facă afirmații despre ea. Eurodeputatul PNL a precizat „auu, ce îi doare", referindu-se la social-democrați.

„Auuuu, ce îi doare!!!!!!!!! Voi continua. Înseamnă că fac bine ce fac. #farapenali #faraprosti #fararepetenti #farainculti”, a scris Rareș Bogdan, joi, pe Facebook.

Reacția vine după ce Viorica Dăncilă i-a solicitat lui Klaus Iohannis să vină cu explicații legate de afirmațiile lui Rareș Bogdan în care îi transmite că „Dăncilă să se pregătească de o dezbatere cu procurorii”. Liderul PSD se întreabă de unde știe PNL ce vor face procurorii și pe cine ar putea chema la audieri.

„L-am văzut cu toții pe Rareș Bogdan, portavocea președintelui Klaus Iohannis amenințându-mă cu procurorii. Citez: «Dăncilă să se pregătească de o dezbatere cu procurorii». Ce să înțeleg? Pentru că am îndrăznit să îl chem pe președintele Iohannis la o dezbatere în fața românilor, sunt amenințată cu procurorii și cu dosare?”, a declarat Viorica Dăncilă, într-o conferință de presă susținută joi la sediul PSD.

Anterior afirmațiilor liderului PSD, Rareș Bogdan a scris pe Facebook că ceea ce a dezvăluit ministrul Finanțelor Florin Cîțu despre cifrele legate de buget ar trebui anchetat de DNA.

 

Inchide