Reacția lui Iohannis, după ce un militar american a leșinat în apropierea lui. Ce a făcut Obama într-o situație asemănătoare / Imaginile zilei vin de la Constanța – VIDEO

Redactor:
Ana Petrescu
Reacția lui Iohannis, după ce un militar american a leșinat în apropierea lui. Ce a făcut Obama într-o situație asemănătoare / Imaginile zilei vin de la Constanța – VIDEO
În spațiul public au apărut imagini cu momentul în care militarul american a leșinat, în timpul evenimentelor dedicate Zilei Marinei de la Constanța.În imagini se vede că președintele Klaus Iohannis își continuă discursul la pupitru, în timp ce soldații încearcă să îi acorde prim ajutor militarului.

Pe imagini se observă că militarul american își pierde cunoștința și cade pe spate, fiind prins de către alți soldați. Cum nu își revine, unul dintre colegi fuge prin spatele președintelui după targă. În acest timp, șeful statului își continuă discursul.

După încheierea alocuțiunii șefului statului, acesta pleacă, fără să privească în partea dreaptă, acolo unde este militarul leșinat. Rămâne neclar dacă președintele a observat sau nu incidentul.

Ulterior, soldatul a fost preluat cu o targă și dus la spitalul militar din Constanța.

Ministrul Apărării, Gabriel Leș, a declarat că militarul american este sub îngrijire: „Lucrurile se pare că decurg bine. A fost doar o cădere de glicemie, este la Spitalul Militar”.

În spațiul public există imagini în care se pot observa alți oficiali cum reacționează în momentul în care în prezența lor leșină cineva.

De exemplu în anul 2013, fostul președinte Barack Obama a prins o femeie însărcinată, care a fost la un pas să se prăbușească în timpul unui discurs al șefului de stat american.

Într-o altă situație, același președinte a întrerupt conferința de presă pentru că unui jurnalist i s-a făcut rău.

Alte cazuri:

 

Inchide