RELAȚII. Cu cine este căsătorită Carmen Avram. Ce spune fosta jurnalistă despre bărbatul din viața ei: ”Eu nu fac nimic!”

Redactor:
Dragos Tanase
RELAȚII. Cu cine este căsătorită Carmen Avram. Ce spune fosta jurnalistă despre bărbatul din viața ei: ”Eu nu fac nimic!”
Cu cine este căsătorită Carmen Avram

Carmen Avram este acum europarlamentar din partea PSD, după ce mulți ani a activat ca jurnalist la Antena 3. Puțini știu însă că ea este căsătorită cu un alt jurnalist celebru, Adrian Ursu (Antena 3).

”E bărbatul ideal pen­tru o femeie de carieră. Eu nu fac nimic, cu ruşine o spun, nu am timp de ni­mic. El reuşeşte, nu ştiu cum, să ţină totul în echi­libru, să se ocupe de toate, să-şi facă şi meseria şi să-mi lase şi omleta pregătită dimineaţa. E drept că mă mai ceartă că sunt dezor­donată. Dar e un suflet foarte mare… E un tip cu care se tră­ieşte foarte, foarte uşor, e un om luminos, are multă bucurie în el. Şi-mi dă spaţiu. Niciodată n-a zis: “Băi, dar mai stai şi tu pe acasă!”, precizează Carmen Avram, potrivit stirilekanald.

Carmen Avram și Adrian Ursu nu au copii, iar acesta este un motiv de regret pentru cea care a devenit europarlamentar.

”Ne tot gândim să înfiem, dar nici asta nu iese. Am început procedurile de două ori, dar tot timpul s-a întâmplat ceva şi am abandonat. Nu cred că e bine să forţezi lucrurile, şi mai ales în acest sens. Cu un copil, totul e atât de delicat… Aş vrea totuşi să vină şi timpul lui. Dacă aş intra într-un cămin de copii, i-aş lua pe toţi“, povestea, la un momenta dat, Carmen Avram.

Carmen Avram către Barna: Nu mă bucur că vi se întâmplă asta, mă cutremur. Sper că înțelegeți ce ați creat

Europarlamentarul PSD Carmen Avram afirma anul trecut, în luna octombrie, că regretă ce i se întâmplă lui Dan Barna, referitor la proiectele verificate de către DLAF, însă măcar acum ar trebui să conștientizeze „ceea ce a creat prin campania de ură adusă în țară” de către liderul USR.

„Vi se pare nedrept, dle. Dan Barna? Vă înțeleg perfect. Nedrept a fost și pentru victimele colaterale ale campaniei de ură pe care ați dus-o atâția ani, intenționat sau nu. Nedrept a fost pentru părinții care, brusc, s-au văzut ironizați gros sau chiar agresați verbal de copiii pe care i-au crescut, pentru că îndrăzneau să aibă altă opinie politică. Nedrept a fost pentru minorii pe care i-ati invățat cuvinte obscene, de pe plăcuțe suedeze, ca să fiți siguri că vă asigurați electorat pe termen lung. Nedrept a fost pentru jurnaliștii bruscați, scuipați, injurați, doar pentru că lucrau la televiziuni care nu vă erau pe plac”, a scris Carmen Avram, pe Facebook.

Europarlamentarul PSD îi mai transmite liderului USR că regretă ce i se întâmplă, însă speră că acum înțelege ce a ceat.

Carmen Avram (PSD) și Rareș Bogdan (PNL), obiective comune la Bruxelles: Vom demasca marionetele

Carmen Avram (PSD) și Rareș Bogdan (PNL) au obiective comune la Bruxelles: Vom demasca marionetele!
Carmen Avram și Rareș Bogdan, doi foști jurnaliști, par că și-au dat mâna la Bruxelles din pozițiile din euroaleși, chiar dacă reprezintă PSD, respectiv PNL, spunând că vor demasca marionetele puse în poziții importante, care reprezintă interesele altor state, nu ale României.

„Aceste măsuri duble vor rămâne în continuare, atâta vreme cât președintele României nu se implică direct. Iată, bulgarii, de exemplu, au negociat foarte dur susținerea lor față de președinții Parlamentului European și a celorlalte instituții, spunând… România, nu. Există state care negociază ferm și care reușesc să obțină un tratament, nu egal, dar mai egal decât tratamentul care ne este aplicat nouă. Noi am suferim din cauza acestui dublu standard și la nivel de alimente, dar și la nivel de limbaj. Au fost niște interese îngrozitoare, nici măcar naționale, ci personale, ale unor indivizi, nici măcar naționale, ci mai degrabă personale”, a precizat Carmen Avram, la Antena 3.

Gimnasta a şocat ţara. Şi-a omorât nou-născutul după ce l-a aruncat la gunoi. Explicaţia e...
Viralul momentului în România. Cum au reacționat 3 prostituate, după ce s-au trezit azi cu...
FOTO. Adelina Pestrițu, apariție interzisă pe plajele din Egipt, în costum de baie!
Cum a ajuns să arate ACUM soția lui Traian Băsescu, după ce a dispărut din...
Maria Sharapova, răspuns sarcastic pentru un bărbat care i-a cerut cadou o mașină Porsche!
Cum a reacţionat Liviu Dragnea când a aflat că poate ieşi din închisoare. Avocata l-a...
Incident periculos în Israel: O rachetă siriană a explodat în aproprierea unui reactor nuclear
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
O apocalipsă profețită pentru anul 2045. Medicii: Toată populația masculină riscă să rămână infertilă
Viralul momentului în România. Cum au reacționat 3 prostituate, după ce s-au trezit azi cu...
ROMÂNCA născută într-o familie de evrei considerată cea mai TEMUTĂ femeie din lume. Nici Elena...
ULTIMA ORĂ! Nu toţi credincioșii vor putea asista la slujba de Înviere! Purtătorul de cuvânt...
Avertisment pentru toți cei care au card bancar: greșeala care îți blochează instant accesul la...
Detaliul bizar care apare într-un clip video cu Mike Tyson din 1995. Este aceasta dovada...
CARANTINĂ OBLIGATORIE pentru toţi aceşti români. Toţi vor sta în case pentru 14 zile. Decizie...
Câte vaccinuri a făcut Dorian Popa la maturitate. Pfizer e ultimul pe listă
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Cea mai bună veste pentru toţi oamenii care vor să îşi cumpere o maşină în...
Inchide