S-a lansat candidatul Gigi Becali: „Antonescu si Ponta nu sunt mai demni și mai bărbați decât mine”. PLUS Reacția co-președinților USL

S-a lansat candidatul Gigi Becali: Antonescu si Ponta nu sunt mai demni și mai bărbați decât mine. PLUS Reacția co-președinților USL
Publicat: 18/12/2012, 12:35
Actualizat: 29/07/2014, 23:40

Finanțatorul echipei Steaua și-a lansat campania electorală într-un restaurant din Capitală, precizând că este mai „demn și mai bărbat decât Ponta și Antonescu”.

„Credeți că va fi un alt deputat mai demn în Parlament. Antonescu și Ponta nu sunt mai demni și mai bărbați decât mine”, a spus la RTV Gigi Becali.

El a început să-și ia la rost oamenii din staff pentru că prezentau materiale promoționale ce urmau a fi oferite potențialului electorat al lui Becali. „Păi vin oameni mă, numai atâtea le dăm?”, s-a luat Becali de un om al echipei sale de campanie. Supărat, europarlamentarul i-a reproșat acestuia că dacă „oamenii văd că se dau doar hârtii , nu mai vin oamenii la Becali”.

„Ce crezi că îmi e frică de procurori? Dați să le arăt. Bă, vouă vă e frică de procurori, numai atâtea le dăm noi? Dă o șapcă, dă o geacă! Eu am cheltuit, dar le este frică de procurori. M-ați în

nebunit numai cu breloace, cred că le e frică. Bă, vouă vă e frică? Nu vă fie frică! Aduceți unde sunt alea, iar aduci breloace? Nu mai vine nimeni să ia nimic”, a continuat show-ul Gigi Becali.

El a precizat că nu dă mită electorală, adăugând însă că le-a spus preoților de la bisericile din colegiul în care candidează să taie facturile direct pe numele său.

„Sarmale și salam nu dau. Nu dau alimente, să nu aștepte de la mine alimente, eu nu fac din politică circăreală, nu dau făină și mălai. Pelinel stă dezbrăcată în fotoliu și Boureanu cântă la saxofon în slip. Păi eu sunt Boureanu să dau sarmale? O să ajut biserica, sunt cinci-șase biserici. Le-am spus să facă facturile direct pe numele meu, nu e mită electorală, nu fac bisericile să mă voteze lumea, ci pentru că sunt un bun creștin”, a subliniat candidatul USL.

Gigi Becali s-a erijat în garantul programului de guvernare, afirmând că dacă acesta nu se va regăsi în proiectul de buget depus la Parlament, nu îl va vota.

Replica lui Ponta și Antonescu

„Nu am fost acolo, nu am văzut nici imagini, dar nu am avut niciodată cu domnul Ponta această pretenție”, a fost replica lui Crin Antonescu, a afirmația lui Gigi Becali privind bărbația.

„Am putea contrazice acest lucru? Cine are oi mai multe mândre și cornute și câini învățați mai bărbați..”, a reacționat și Victor Ponta.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase