• Publicat:
Politică

Scandal între ALDE și PSD: Un Dragnea al politicii din Alba. Suferă de putere, de viclenie. Îi minte cu nerușinare pe fermieri

Scandal între ALDE și PSD: Un Dragnea al politicii din Alba. Suferă de putere, de viclenie. Îi minte cu nerușinare pe fermieri
„Pe domnul Dârzu eu îl cataloghez ca un Dragnea al politicii județului Alba, poate un pic mai viclean", a spus, vineri, președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, despre șeful social-democraților din județ. Lazăr îl acuză pe Dârzu că, din cauza lui, în Alba nu funcționează Coaliția.

În ciuda protocoalelor încheiate la București, liderii PSD și ALDE nu pot colabora la Alba, iar liderul alianței îl învinuiește pentru această situație pe președintele PSD, Ioan Dârzu, pe care îl compară cu fostul lider PSD, Liviu Dragnea, „dar mai viclean”.

„Pe domnul Dârzu eu îl cataloghez ca un Dragnea al politicii județului Alba, poate un pic mai viclean decât Dragnea. Nu l-am cunoscut personal pe domnul Dragnea, dar îl cunosc destul de bine pe acest Dragnea al județului Alba, care vrea controlul total al tuturor instituțiilor statului din județul Alba. Crede că i se cuvine absolut tot, să aibă el șefi în toate instituțiile, să îi poată chema la ordine, la instruiri, la tot felul de discuții pe toți șefii din instituții, indiferent de la ce partid provin. El suferă de putere, de viclenie, are o boală mai des întâlnită la unii politicieni, aceea de tăiere a panglicilor, de a ieși în evidență cu tăiatul panglicilor, cu promovări, că în rest nu este în stare de nimic. Nu face absolut nimic în Parlamentul României și îi minte cu nerușinare pe fermieri”, a declarat Lazăr.

Nu este pentru prima dată când liderul ALDE Alba își declară public nemulțumirea față de modul în care funcționează Coaliția la nivel local. Înainte de alegerile europarlamentare acesta a spus că social-democrații au uitat încă de la început că sunt la guvernare cu ALDE și își amintesc că sunt colegi doar când au nevoie de voturi.

„Să ne ferească Dumnezeu să ajungă ăștia să conducă județul, că ne-am dat dracu”, a spus, la acea dată, Ioan Lazăr.

 

Tags:
Inchide