Sebastian Burduja, numit consilier onorific al premierului Nicolae Ciucă

Sebastian Burduja, numit consilier onorific al premierului Nicolae Ciucă
Sursa: Alexandru Dobre/MEDIAFAX FOTO
Publicat: 04/04/2022, 22:17

Deputatul PNL Sebastian Burduja a fost numit luni consilier onorific al premierului Nicolae Ciucă.

Anunțul a fost făcut de Burduja luni, pe pagina sa de Facebook, acolo unde spune că numirea reprezintă o provocare. El mai spune că misiunea sa principală din această funcție va fi susținerea eforturilor Guvernului pentru atragerea investițiilor străine, dar și promovarea investițiilor românești în străinătate.

Burduja mai spune că orice criză poate reprezenta o oportunitate, iar România se află astăzi într-un context favorabil, dar va trebui să acționeze rapid în „competiția regională pentru capital și resurse umane”.

„În acest sens, un instrument esențial este o agenție națională de promovare a investițiilor, construită după cele mai bune practici regionale și globale. I-am prezentat Premierului acest model, iar sprijinul său deplin a însemnat preluarea acestei inițiative în coordonare și cooptarea mea în echipă pentru a sprijini operaționalizarea acestui proiect”, a scris Sebastian Burduja în mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

Sebastian Burduja: Acest demers va aduce o creștere economică sănătoasă pentru România

Proaspătul consilier onorific al premierului a mai adăugat că acest demers va duce la investiții importante în România, salarii mai mari și o creștere economică sănătoasă.

„Sunt convins că succesul acestui demers va însemna investiții majore, locuri de muncă mai bine plătite, valoare adăugată în economie, inovare și productivitate pentru o creștere economică sănătoasă a României. Sunt recunoscător pentru încrederea acordată și onorat să contribui la munca unei echipe de specialiști de top, alături de un om pe care îl respect — Nicolae Ionel Ciucă, Prim-Ministrul României.

La nivel personal, faptul că pot pune în slujba țării tot ceea ce am construit la Stanford, Harvard, Banca Mondială sau Ministerul Finanțelor este o mare șansă. Lucrez zi de zi la visul cel mare: România din care nimeni să nu mai plece și în care toți cei plecați să se întoarcă. Vă mulțumesc pentru toată susținerea. Înainte, împreună”, a mai scris el.