• Publicat:
Politică

Vicepreședintele ALDE îi cere demisia lui Tăriceanu: Ar fi binevenită / Am încercat cu toții să ținem lucrurile sub preș

Vicepreședintele ALDE îi cere demisia lui Tăriceanu: Ar fi binevenită / Am încercat cu toții să ținem lucrurile sub preș
Vicepreședinte ALDE Andrei Gerea a declarat joi, la Cotroceni, că demisia lui Tăriceanu de la vârful partidului ar fi binevenită. El a adăugat că liderul ALDE a pierdut sprijinul multor membrii cu vechime in partid.

„Eu cred că, în primul rând, o demisie din parte domniei sale ar fi binevenită”, a declarat la Digi24, Andrei Gerea.

Vicepreședintele ALDE subliniează că Tăriceanu a pierdut încrederea printre membrii partidului, care boicotează prin absență.

„Când îți pierzi sprijinul grupului parlamentar, pierzi sprijinul multor oameni vechi, din absență oamenii încă se codesc să spună în față. Există un anumit respect, îl înțeleg. Am încercat cu toții să ținem lucrurile sub preș, cât am putut de mult, dar prin absența ei vorbesc, practic. Și spun «domne, eu mi-am pierdut încrederea, nu merge așa, nu sunt de acord cu politică pe care o ducem»”, a completat Gerea.

Acesta a precizat că la ședința ALDE, care a avut loc joi dimineață, mai mulți membri ai partidului nu s-au prezentat, fiind „un mesaj limpede” de boicot.

 

×
Inchide