Viceprimarul USR PLUS al Sectorului 3, plângere penală pentru firma părinţilor lui Robert Negoiţă

Viceprimarul USR PLUS al Sectorului 3, plângere penală pentru firma părinţilor lui Robert Negoiţă
Robert Negoiță - Foto: Facebook
Publicat: 16/08/2021, 16:00

Lucian Judele, viceprimarul USR PLUS al Sectorului 3, a depus o plângere penală pe numele firmei deţinută majoritar de părinţii primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, pentru intimidare şi pentru că viaţa i-a fost pusă în pericol.

„Lucian Judele, viceprimarul USR PLUS al Sectorului 3, a depus, luni dimineaţă, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, o plângere penală pe numele firmei deţinută majoritar de părinţii primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, pentru intimidare şi pentru că viaţa i-a fost pusă în pericol. Săptămâna trecută, în 9 august, Lucian Judele a mers pe teren la un şantier deschis pe bulevardul Theodor Pallady nr. 45D, în urma unor sesizări primite de la cetăţeni, şi a descoperit că una dintre firmele subordonate Consiliului Local al Sectorului 3, Algorithm Construcţii, avea muncitori şi utilaje pe acest şantier, în cadrul unei lucrări de care beneficiază firma Value Investor Expert SRL. Firma Value Investor Expert SRL este deţinută, majoritar, de Iliuţă şi Lidia Negoiţă, părinţii primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă”, anunţă USR PLUS Sector 3.

Se pare că reprezentanţii firmei Value Investor Expert ar fi încercat să îl intimideze pe viceprimarul Sectorului 3 şi că muncitorul care opera pe excavator i-ar turnat pământ în cap.

De asemenea, Lucian Judele a făcut sesizări şi la Inspectoratul de Stat în Construcţii, precum şi la Serviciul Disciplină în Construcţii, din cadrul Primăriei Sectorului 3, de unde i s-a adus la cunoştinţă că pentru lucrările efectuate pe bd. Pallady nr. 45D nu a fost emisă autorizaţie.

„Pe deasupra capului meu au început să ridice pământ”

„După tragedia din 2 august, orice om normal îşi imaginează că lucrările ilegale din Sectorul 3 s-au oprit, că prioritatea zero a primarului şi a celorlalţi responsabili este să se asigure că muncitorii lucrează pe şantiere legale, au echipamente de protecţie, că normele de securitate a muncii sunt îndeplinite. În spatele meu, luni, săptămâna trecută, am fost înştiinţat de cetăţeni că aici se desfăşoară lucrări, având suspiciunea că sunt ilegale. M-am deplasat pe şantier, m-au lăsat să intru, dar, când am întrebat dacă există o autorizaţie, pentru că nu am văzut vreun panou la intrarea în şantier, reprezentanţii societăţii au devenit din ce în ce mai nervoşi, au dat nişte telefoane şi mi-au spus că am venit cu lecţiile nefăcute, că dacă aş şti al cui este şantierul, nu aş mai fi venit şi aş face bine să părăsesc şantierul înainte ca cel care conducea excavatorul să-mi toarne o cupă de pământ în cap, iar peste puţine secunde au dovedit că se ţin de cuvânt.

Pe deasupra capului meu au început să ridice pământ. După numeroase telefoane, am primit contractul, nesemnat, neştampilat, în .pdf, iar beneficiarul era societatea Value Investor Expert, deţinută de părinţii lui Robert Sorin Negoiţă. Deci, în spatele meu, exista o lucrare cu maşinile primăriei pentru o societate deţinută de părinţii primarului Robert Sorin Negoiţă, lucrare care nu avea în spate nici un document. (…) Am încredere că justiţia îşi va face treaba şi va pune capăt acestor lucrări ilegale pe care primarul le efectuează cu firmele primăriei în Sectorul 3”, a declarat viceprimarul USR PLUS al Sectorului 3.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York