VIDEO. Scandal la inundații, între ministrul Vela și un senator PSD: „PSD-iştii au furat bani de la investiţii”

Redactor:
Maria Stoica
VIDEO. Scandal la inundații, între ministrul Vela și un senator PSD: „PSD-iştii au furat bani de la investiţii”
VIDEO. Scandal la inundații între ministrul Vela și un senator PSD: „PSD-iştii au furat bani de la investiţii” .Sursă foto: captură video YouTube

Scandal politic la inundații. Zeci de localităţi din ţară se află sub ape, iar politicienii se ceartă ca la uşa cortului. Ministrul de Interne Marcel Vela, aflat în vizită în localitatea hunedoreană Lupeni a fost apostrofat de senatorul PSD Cristian Resmeriță, dar și de alți primari. Senatorul l-a acuzat pe ministru că a venit să politizeze inundațiile, scrie Digi 24.

„Trebuie să recunoaşteţi că aţi făcut o afirmaţie care am spus că nu este potrivită şi aţi spus că în Valea Jiului s-au furat banii​”, i-a spus Resmeriță lui Vela.

„N-am spus în Valea Jiului! Nu ați auzit bine. Am zis că PSD a furat banii, PSD a furat banii de la inundaţii”, i-a răspuns Vela.

„Nu este normal ca dumnevoastră să veniţi aici politic şi să vă bateţi joc de oamenii care au fost afectaţi. Eu sunt cel mai tânăr primar de municipiu din România şi sunt PSD-ist. Nu ştiu ce legătură are aceasta cu afirmaţiile dumnevoastră. Este ruşinos pentru un ministru de Interne să facă astfel de afirmaţii fără să aibă nicio probă în acest sens”, a continuat Resmeriță.

„PSD-iştii au furat bani de la investiţii. O să vă demonstrez!”, a spus Vela.

Contre Nicușor Dan-Aurelian Bădulescu

Și la începutul iunie, o conferință de presă cu scandal a avut loc vineri dimineață în Prelungirea Ghencea. Nicușor Dan, candidatul USR-PNL, a vrut să prezinte „nerealizările” Gabrielei Firea în cei 4 ani de mandat, dar la fața locului a ajuns viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu.

La fața locului a ajuns și viceprimarul Capitalei, menționând că a venit la bilanț, pentru ca așa a considerat. Aurelian Bădulescu a venit cu o piesă de mobilier și i-a spus candidatului PNL-USR că a stat în dulap, moment în care un bărbat a venit să mute piesa de mobilier. Aurelian Bădulescu l-a întrebat pe Nicușor Dan dacă a ajuns să umble cu un bodyguard.

După ce Nicușor Dan a început conferința de presă, viceprimarul a intervenit de fiecare dată și l-a contrazis pe candidatul PNL-USR spunându-i: „Fals!”, „Mințiți!” sau „Nu este adevărat!”

Inchide