REACȚIE. Scandalul bilanțului administratiei Firea. Nicușor Dan: A fost o încercare de a opri mesajul meu către bucureșteni. Aurelian Bădulescu: M-am pus la dispoziția partenerului de dialog pentru a răspunde anumitor acuzații

Redactor:
Loredana Dinu
REACȚIE. Scandalul bilanțului administratiei Firea. Nicușor Dan: A fost o încercare de a opri mesajul meu către bucureșteni. Aurelian Bădulescu: M-am pus la dispoziția partenerului de dialog pentru a răspunde anumitor acuzații
Nicușor Dan, candidatul USR-PNL la Primăria Capitalei, a avut o primă reacție după scandalul cu Aurelian Bădulescu

Nicușor Dan, candidatul USR-PNL la Primăria Capitalei, a avut o primă reacție după scandalul cu Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei. Nicușor Dan a spus că atitudinea lui Bădulescu i-a adus un mare deserviciu viceprimarului. De asemenea, Nicușor Dan a mai spus, la postul B1TV, că acesta a avut o atitudine total necivilizată.

„A fost o încercare de a opri mesajul meu către bucureșteni, dar nu a fost inspirată. A fost un mare deserviciu, bucureștenii i-au văzut adevărata față, le-au adus aminte de 10 august. Nu am de ce să stau să vorbesc cu el. Putea să vină foarte normal, relaxat, civilizat, să asculte conferința mea de presă și după să pună întrebări, i-aș fi răspuns. După ce mi-am terminat conferința, am plecat de la pupitru”, a declarat Nicușor Dan la postul B1TV.

Prima reacție a viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a vobit pentru Digi despre conferința de presă realizată de Nicușor Dan și a declarat că s-a pus la dispoziția partenerului de dialog pentru a răspunde anumitor acuzații, că „a fost amenințat de bodyguard-ul lui Nicușor Dan”, care i-a spus că „îi taie beregata”.

„M-am pus la dispoziția partenerului de dialog pentru a răspunde anumitor acuzații.

Ați avut de-a face cu alt Nicușor Dan care a înțeles că trebuie să mă împingă, cu un bodyguard care m-a amenințat că îmi taie beregată dacă fac plângere penală și mi-a condiționat comportamentul, dacă nu plec din acea zona.

Eu m-am dus să pun la dispoziție argumente, pentru a arată că Nicușor Dan minte.

Candidatul  la Primăria Capitalei susținut de  PNL-USR, Nicușor Dan, și-a instalat un pupitru pe un trotuar plin de gropi și bălți din Prelungirea Ghencea, unde a fost prezentant un bilanț critic al primarului Gabriela Firea. Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a fost prezent la conferința de presă, contraargumentând datele prezentate de Nicușor Dan și afirmând că „pe Nicușor Dan l-au lăsat toți și nu se află în nicio majoritate”.

Schimb de replici între candidatul  la Primăria Capitalei  și viceprimarul Capitalei

La fața locului a ajuns și viceprimarul Capitalei, menționând că a venit la bilanț, pentru ca așa a considerat. Aurelian Bădulescu a venit cu  o piesă  de mobilier și i-a spus candidatului PNL-USR că a stat în dulap, moment în  care un bărbat a venit să  mute piesa de mobilier. Aurelian Bădulescu l-a întrebat pe Nicușor Dan dacă a ajuns să umble cu un bodyguard.

După ce Nicușor Dan a început conferința de presă, viceprimarul a intervenit de fiecare dată și l-a contrazis pe candidatul PNL-USR spunându-i:  „Fals!”, „Mințiți!” sau „Nu este adevărat!”

Nicușor Dan, atac la Primarul General al Municipiului Bucureștiului

Nicușor Dan a acuzat că Bucureștiul nu are un Plan Urbanistic general și că a expirat în urmă cu 10 ani și nu s-a realizat nimic în acestă perioadă de timp, moment în care a intervenit Aurelian Bădulescu și a spus că va povesti interesele acestuia „pentru Parcul Verdi și legătura cu cei interesați de Primăria Sectorului 2”.

După o mulțime de acuzații la adresa Primarului General al Municipiului Bucureștiului  și contraargumente auzite pe fundal, Nicușor Dan i-a pus mâna pe umăr ca să-l împingă și i-a spus „Du-te, domnule, de aici”, iar viceprimarul Capitalei a spus că „îl împinge cu o violență ieșită din comun”.

„Te-a lăsat Barna pe drumuri, te-ai dus la PNL”, i-a răspuns Bădulescu.

Un bărbat pe un scuter a venit ca să-l apostrefeze pe Aurelian Bădulescu:

„L-am văzut la televizor de aia am venit. Vă bateți joc de noi! N-am putut să aud nimic din ce spune domnul… Ne-am săturat de incompetență. În locul tău n-aș fi venit în viața ta în Prelungirea Ghencea… E o coadă de o oră în spate!”, i-a spus bărbatul lui Aurelian Bădulescu.

Acesta i-a răspuns că este prieten cu Nicușor Dan și din acest motiv a venit acolo: „Dă banii înapoi, nu te cunosc eu pe tine?”

Conferință de presă cu scandal! Aurelian Rădulescu s-a îmbrâncit cu candidatul PNL-USR

Publicată de Gandul pe Vineri, 5 iunie 2020

 

Inchide