Viorica Dăncilă: Vrem să maximizăm rezultatul alegerilor. Nu numai că vom ajunge în turul doi, vom câștiga

Redactor:
Elena Crangasu
Viorica Dăncilă: Vrem să maximizăm rezultatul alegerilor. Nu numai că vom ajunge în turul doi, vom câștiga
Viorica Dăncilă a afirmat, vineri, nu numai că va intra în turul doi, dar ci și că va câștiga alegerile. Ea a mai spus că împreună cu liderii partidului, printre care Paul Stănescu și Marcel Ciolacu, vrea să maximizeze șansele de la alegerile prezidențiale.

„Vrem să maximizăm rezultatul alegerilor, sunt organizații care au obținut un scor foarte bun de-a lungul timpului, și trebuie să beneficiem de experiența fiecăruia și implicarea fiecăruia. Sunt lideri care au obținut rezultate foarte bune în județele lor. Gândiți-vă că mulți dintre acești lideri sunt și vicepreședinți din regiunile din care provin, cu atât mai mult, deci cu atât mai mult, cunosc specificul regiunii, specificul fiecărui județ, avem județe în care avem rezultate mai bune, județe în care rezultatele pot fi mult mai bine, și atunci, sprijinul unui coleg care are experiența organizării alegerilor este foarte bună”, a declarat Viorica Dăncilă, vineri.

Viorica Dăncilă este sigură că va câștiga alegerile prezidențiale.

„Nu numai că voi ajunge în turul doi, am certitudinea că voi ajunge în turul doi, că vom ajunge, pentru că vom ajunge cu sprijinul întregului partid, și că vom câșriga alegerile prezidențiale.”, a afirmat prezidențiabilul PSD.

Moțiunea de cenzură prin care i-a fost retrasă încrederea Guvernului Dăncilă a fost adoptat, joi, în plenul reunit, cu 248 de voturi „pentru”, fiind retras astfel votul de încredere al Parlamentului pentru Guvern.

CEx al PSD va avea loc, vineri, la ora 18.30.

Alegerile prezidențiale au loc pe 10 noiembrie în țară și între 8 și 10 noiembrie în străinătate. Al doilea scrutin are loc pe 24 noiembrie în țară, și între 22 și 24 noiembrie în străinătate.

 

Inchide