Mesajul Patriarhului Daniel de Crăciun: „Poporul român este îndoliat. E nevoie de rugăciune și speranță”

Mesajul Patriarhului Daniel de Crăciun: „Poporul român este îndoliat. E nevoie de rugăciune și speranță”
Mesajul Patriarhului Daniel de Crăciun: „Poporul român este îndoliat. E nevoie de rugăciune și speranță”. Sursă foto: captură video YouTube
Publicat: 20/12/2020, 11:48

În contextul pandemiei de coronavirus, omenirea traversează o perioadă grea, spune Patriarhul Daniel în mesajul său de Crăciun. El mai afirmă că poporul român este îndoliat și întristat, astfel încât este nevoie de multă rugăciune și solidaritate. ”Să arătăm semne de speranță, de pace și bucurie”, a mai transmis Daniel, potrivit Basilica.ro

Patriarhul Dacian: „Poporul român este îndoliat. E nevoie de rugăciune și speranță”

În contextul pandemiei de astăzi, omenirea confruntată cu noul coronavirus, traversează o perioadă grea privind viața și sănătatea oamenilor. Și poporul român este îndoliat și întristat, deoarece mulți români au decedat, iar alții au suferit în izolare până când s-au vindecat de această boală.Prin urmare este mare nevoie de multă rugăciune, de solidaritate și ajutorare frățească. De asemenea, să-i pomenim în rugăciunile noastre și pe toți românii care se află printre străini, în jurul granițelor noastre, în diaspora română ca să păstrăm cu multă iubire frățească unitatea de credință și de neam.”, se arată în mesaj.

Liderul Bisericii Ortodoxe Române mai spune că ”lumina Pruncului Iisus născut în Betleem ne cheamă să arătăm mereu în jurul nostru prin cuvânt și faptă, semne de speranță, de pace și bucurie”.Prin urmare este mare nevoie de multă rugăciune, de solidaritate și ajutorare frățească. De asemenea, să-i pomenim în rugăciunile noastre și pe toți românii care se află printre străini, în jurul granițelor noastre, în diaspora română ca să păstrăm cu multă iubire frățească unitatea de credință și de neam.”, se arată în mesaj.

Liderul Bisericii Ortodoxe Române mai spune că ”lumina Pruncului Iisus născut în Betleem ne cheamă să arătăm mereu în jurul nostru prin cuvânt și faptă, semne de speranță, de pace și bucurie”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase