Totul despre fertilizarea in vitro

Totul despre fertilizarea in vitro
Publicat: 28/05/2018, 20:22

Pentru o rată cât mai mare de reușită a acestei metode, trebuie respectate o serie de etape. Conform metodologiei integrative de pregatire a procedurii de fertilizare in vitro, următorii pași sunt foarte importanți:

În primul rând, se pune problema firească – unde trebuie să mă adresez, dacă am o problemă de fertilitate ? Aici, comportamentul este foarte diferit, primii medici vizitați pot fi de diferite specialități. De preferat, în acest caz, este fără îndoială, prezentarea la un medic specialist în tratamentul infertilității cuplului care, la rândul lui, să facă parte dintr-o echipa medicală multidisciplinară (endocrinolog, cardiolog, hematolog, genetician, medic de terapii complementare, medic de familie, medic anestezist, embriolog, psiholog). În perioada de pregătire pentru procedura FIV, mare parte din acești specialiști ar trebui vizitați.

Citește continuarea pe CSID.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase