Cum s-a răzbunat un bărbat de 55 de ani din Botoșani, după ce nevasta l-a anunțat că a băgat divorț

Cum s-a răzbunat un bărbat de 55 de ani din Botoșani, după ce nevasta l-a anunțat că a băgat divorț
Cum s-a răzbunat un bărbat de 55 de ani din Botoșani, după ce nevasta l-a anunțat că a băgat divorț / Sursa FOTO: pixabay.com
Publicat: 01/02/2023, 15:32

Un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Botoșani, este cercetat pentru tentativă de omor și amenințare. El și-a agresat fosta soție, dar și fiica minoră.

Potrivit botosaneanul.ro, Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a bărbatului.

Acuzat de tentativă de omor calificat

B.I. este acum cercetat pentru tentativă de omor calificat şi ameninţare.

În context, procurorii au arătat că, în data de 9 septembrie 2022, în jurul orelor 19:30, pe când se afla la locuința soției, B.F.V., între părți a izbucnit un conflict spontan legat de acţiunea de divorţ pe care aceasta din urmă a intentat-o. B.I. a pus mâna pe un cuțit și a înjunghiat-o de mai multe ori pe femeie, cauzându-i răni puternice. Sursa citată arată că victima a avut nevoie de 20-22 zile de îngrijiri medicale pentru recuperare, fiindu-i primejduită viaţa.

Tot în aceeași seară, B.I. ar fi ameninţat-o cu moartea şi pe fiica sa minoră, B.A.D.

Această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase