Român din Italia, înjunghiat de fiul fostei partenere: ”Ți-am spus de o sută de mii de ori să nu te mai atingi de mama și de fratele meu”

Român din Italia, înjunghiat de fiul fostei partenere: ”Ți-am spus de o sută de mii de ori  să nu te mai atingi de mama și de fratele meu”
Sursă FOTO: Shutterstock - caracter ilustrativ
Publicat: 31/01/2023, 17:52

Un român din Italia a fost la un pas de moarte după ce a fost înjunghiat cu un cuțit de bucătărie de fiul fostei sale partenere, un tânăr de 19 ani. Totul s0a petrecut într-o localitate din Lombardia.

Incidentul a avut loc pe 16 ianuarie, într-o locuință socială din Limbiate, o localitate situată în provincia Monza e Brianza din Lombardia, unde bărbatul de 38 de ani a locuit împreună cu fosta sa parteneră, o femeie de 58 de ani.

Cei doi au împreună o fată, iar femeia mai are doi băieți dintr-o relație anterioară.

Potrivit persoanelor apropiate femeii, fostul partener a agresat-o de mai multe ori. Mai mult decât atât, acesta ar fi consumat alcool și droguri în nenumărate rânduri, iar după ce mama partenerei sale a murit, relația lor ar fi devenit extrem de tensionată.  Chiar dacă femeia nu l-a denunțat niciodată, a reușit să îl dea afară din locuință, însă lucrurile nu s-au oprit aici.

”Ți-am spus de o sută de mii de ori să nu te mai atingi de mama și fratele meu!”

Se pare că bărbatul cerea să își vadă fiica, iar fosta sa partenera a refuzat, astfel că după o ceartă aprinsă, bărbatul de 38 de ani a agresat femeia, apoi i-a atacat fiul mai mic. Încercând săî-și apere atât mama și fratele băiatul de 19 ani a intervenit în scandal: ”Ți-am spus de o sută de mii de ori să nu te mai atingi de mama și fratele meu!”, i-a spus tânărul, înainte să apuce un cuțit de bucătărie și să îl lovească pe agresorul mamei și al fratelui său, potrivit Rotalianul.

Poliția l-a arestat pe tânărul de 19 ani, acesta fiind acuzat de tentativă de omor. Procurorii de la Parchetul din Milano au dat ordin ca băiatul să fie arestat și închis în penitenciarul din San Vittore din Milano.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase