Sinucigașul de pe Centura Craiovei, care a luat după el și alte vieți, suferea din dragoste! Mama băiatului: „S-a despărțit de prietenă, l-a lăsat, a plecat acum trei săptămâni / Cred că a făcut depresie” (EXCLUSIV)

Redactor:
Alexandru Coman

Mama tânărului care s-ar fi sinucis azi pe Centura Craiovei, și care a ucis două persoane într-un accident groaznic, a precizat într-o discuție cu reporterul Gândul.ro că băiatul a fost părăsit recent de iubită, cu care locuia împreună. „Cred că a făcut o depresie”, spune mama tânărului.

„Nu mai pot, m-a luat salvarea, mor și eu (…) S-a despărțit de prietenă, l-a lăsat aia, nu știu, eu nu sunt în țară, sunt în Spania”, sunt cuvintele cutremurătoare ale mamei celui despre care se spune că s-a sinucis provocând un accident groaznic.

„L-am auzit aseară era abătut, de când a plecat prietena”

Femeia spune că și-a auzit fiul aseară și că era abătut!

„L-am auzit aseară era abătut, de când a plecat prietena. De trei trei săptămâni, ei locuiau împreună, și cred că a făcut o depresie. Prietena lui m-a blocat de peste tot.

Stau numai pe calmante. O sa vin în țară, dar nu acum că nu mă țin picioarele”, sunt mărturiile cutremurătoare ale femeiii care acum este distrusă de durere.

Leontin a provocat un accident cumplit, disrugând o familie

Leontin Marian Popa, un tânăr de 25 de ani din Gherceşti, care conducea un autoturism pe DN 65, a pătruns pe contrasens cu intenția de a se sinucide, intrând astfel în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din Motru.

A ucis o fetiță de 6 ani

În urma impactului, cei doi șoferi, dar și o fetiță de doar șase ani, și-au pierdut viața. Mama fetiței, o femeie de 34 de ani, a fost transportată la spital.

Mama și copilul ei, ambele din Motru, se aflau în mașina condusă de bărbatul de 41 de ani.

Având în vedere probele administrate, dosarul penal urmeaza sa fie inaintat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, cercetarile urmând să fie continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat.

Dan Băcescu (bărbatul de 41 de ani) și fiica lui nu au avut nicio șansă în urma impactului. Cei doi au murit pe loc, iar mama copilului, Ramona Băcescu, a ajuns la spital.

 

Inchide