Ani grei de închisoare pentru ucigașul suporterului dinamovist „Bubu”

Ani grei de închisoare pentru ucigașul suporterului dinamovist Bubu
Publicat: 02/06/2017, 18:24
Actualizat: 29/09/2018, 11:32

Pe lângă Alexandru Badea, a mai fost condamnat la doi ani de închisoare pentru tâlhărie și Andrei Ionuț Pătrașcu. Cel din urmă a dat startul scandalului, încercând să-i smulgă fularul unuia dintre prietenii dinamovistului ucis.

Adrian Daniel Matei, cunoscut drept „Bubu”, a fost lovit în cap de Badea cu baston telescopic în timp ce se întorcea de la meciul FCSB – Dinamo (1-1). Incidentul a avut loc în apropierea parcului Titan, din București.

Poreclit de prieteni „Bubu”, tânărul Adrian Matei a plecat mult prea devreme dintre noi, în urma unui incident reprobabil care a avut loc după derby-ul Steaua – Dinamo. „Bubu” era fan Dinamo și a intervenit în drumul spre casă într-un conflict izbucnit între câțiva dinamoviști și un suporter al Rapidului.

Adrian Matei a încercat să liniștească spiritele, după ce Alexandru Badea l-a atacat pe un fan al echipei Dinamo, pe motiv că are la gât fularul echipei favorite. Agresorul și-a vărsat nervii pe „Bubu”, pe care l-a lovit în cap. Adrian Matei a fost transportat de urgență la spital, însă după trei zile a decedat.

FOTO: click.ro

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase