Atac dur al Armatei la Gigi Becali și Steaua. „Este foarte grav. Am fost nevoiți să luăm această măsură”

Atac dur al Armatei la Gigi Becali și Steaua. „Este foarte grav. Am fost nevoiți să luăm această măsură
Publicat: 28/08/2015, 09:33
Actualizat: 06/07/2016, 03:54

„CSA vrea să o oblige pe Steaua să își schimbe numele la Registrul Comerțului, la FRF și LPF. Cerem ca noua denumire să nu mai cuprindă numele Steaua, Steaua București sau similare. Cei de la club folosesc în activitățile comerciale marca și numele, ceea ce încalcă drepturile deținute de CSA.

FRF și LPF au refuzat să pună în aplicare decizia din decembrie și am fost nevoiți să luăm această măsură acum. Cele două nu trebuiau să permită ca noua echipă, FCSB, să evolueze direct în prima ligă ca și continuatoare a FC Steaua București. Au ignorat hotărârea Înaltei Curți. Am tot așteptat, nu știu de ce se tolerează în continuare. Hotărârea e definitivă și irevocabilă.

Palmaresul nu a fost cedat niciodată celor de la FCSB. Palmaresul face parte exclusiv din patrimoniul CSA, conform legii. Noi am tot așteptat, am notficat FRF și LPF să dispună măsurile care trebuie luate în mod normal. N-au vrut să le pună în aplicare. E foarte grav. Induc în eroare suporterii”, a declarat Florin Talpan la Dolce Sport.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase