ATAC. Fotbalist din națională, bătut și jefuit în propria locuință! Hoții i-au pus cuțitul la gât! Imaginile video au ajuns la Poliție

ATAC. Fotbalist din națională, bătut și jefuit în propria locuință! Hoții i-au pus cuțitul la gât! Imaginile video au ajuns la Poliție
ATAC. Fotbalist din națională, bătut și jefuit în propria locuință! Hoții i-au pus cuțitul la gât! Imaginile video au ajuns la Poliție / Sursa FOTO: https://cdn.hswstatic.com
Publicat: 14/05/2020, 07:31
Actualizat: 15/05/2020, 10:39

Fotbalistul Dele Alli, în vârstă de 24 de ani, este ultima victimă a hoților din lumea sportului. Supervedeta formației Tottenham a avut parte de o dimineață de 13 mai de coșmar. Internaționalul englez a fost jefuit și i s-a pus cuțitul la gât de către doi hoți care i-au spart sistemul de alarmă și au pătruns în casă!

Presa britanică relatează amănunte șocante trăite de Dele Alli. Astfel, conform BBC Sport, cele cinci persoane care locuiesc în reședința mijlocașului de la Tottenham (Alli, iubita sa, fratele său și iubita lui, plus un prieten) au fost terorizate de către o pereche de hoți.

Chiar dacă nimeni nu a suferit răni, victimele sunt traumatizate, mai ales că între Dele Alli și unul dintre hoți ar fi izbucnit un conflict spontan. În urma incidentului, internaționalul lui Spurs s-a ales cu un pumn în figură! Hoții au părăsit locuința în numai câteva minute, luând cu ei ceasuri valoroase și bijuterii din aur.

Imaginile video cu incidentul au fost deja înmânate Poliției metropolitate, care a anunțat că o investigație este în curs. Oamenii legii au un cerc de suspecți, iar pe baza imaginilor speră să-i identifice pe hoții care au dat lovitura în noaptea de marți spre miercuri.

„Vă mulțumesc pentru mesajele de susținere. O experiență oribilă, dar a trecut, acum suntem bine cu toții. Apreciez sprijinul vostru”, a reacționat Dele Alli pe Twitter.

Este a doua lovitură de acest fel dată în 2020 împotriva unui fotbalist de la Tottenham. În martie, casa lui Jan Vertonghen a fost spartă de hoți în timp ce soți și copiii jucătorului belgian dormeau. Vertonghen era plecat împreună cu echipa la un meci din Champions League.