„Au venit la noi ca la niște câini, este teribil!” Violențe incredibile la Kiev, înaintea finalei Ligii Campionilor. Fanii lui Liverpool, atacați într-un restaurant

„Au venit la noi ca la niște câini, este teribil! Violențe incredibile la Kiev, înaintea finalei Ligii Campionilor. Fanii lui Liverpool, atacați într-un restaurant
Publicat: 25/05/2018, 11:45

Ajunși la Kiev pentru a-și urmări favoriții în încercarea de a câștiga al șaselea trofeu al Ligii Campionilor din istorie, fanii lui Liverpool au avut parte de o surpriză neplăcută la puțin timp după ce au aterizat în capitala Ucrainei. În momentul în care se aflau într-un restaurant și serveau cina, unii dintre ai au fost luați prin surprindere de un atac barbar dat de un grup de aproximativ 20 de huligani înarmați și mascați. Prinși pe nepregătite, englezii au încercat să se apere cu tot ce le-a ieșit în cale, de la mese la scaune, însă situația a degenerat rapid și mulți dintre ei au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit informațiilor publicate de englezii de la Mirror, atacul ar fi fost dat de un grup de ucraineni despre care nu se știe, încă, dacă au legături cu fotbalul sau dacă fac parte din grupurile organizate de fani ai echipelor din Kiev. Însă în urma lor a rămas o scenă greu de privit cu puțin timp înaintea finalei Ligii Campionilor, mai ales că incidentele au avut loc într-un restaurant situat foarte aproape de stadionul Olimpic, care va găzdui marele meci.

Recunoscuți la rândul lor pentru duritatea de care dau dovadă în unele momente, fanii lui Liverpool au rămas șocați de cele întâmplate, mai ales că incidentele reprobabile vin la fix o lună de la momentul în care un camarad de-al lor, Sean Cox (53 de ani), a fost băgat în comă după un atac dat pe străzile din Liverpool de mai mulți ultrași ai Romei.

Citiți continuarea și vedeti video pe prosport.ro