Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou și ce gest a făcut antrenorul! „Ți se datorează”. Totul a venit după triumful de la Toronto! VIDEO

Publicat: 15/08/2022, 14:05
Actualizat: 15/08/2022, 18:39

Simona Halep a câştigat turneul de la Toronto, dotat cu premii totale de 2.527.250 de dolari., după ce a învins-o în ultimul act pe Beatriz Haddad Maia, scor 6-3, 2-6, 6-3.

Pentru româncă este al 24-lea trofeu la simplu al carierei. Pentru performanța sa a primit 439.700 de dolari şi 900 de puncte.

În plus, Halep a urcat pe locul 6 în clasamentul WTA.

Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou și ce gest a făcut antrenorul

Simona colaborează cu Patrick Mouratoglou de peste patru luni și acum au reușit să câștige primul titlu ca echipă. Sportiva din Constanța a avut un mesaj special pentru antrenorul său.

Cum a câștigat Simona Halep turneul de la Toronto!

„Este foarte special acest titlu mai ales că lucrăm de două-trei luni și am reușit să-l câștigăm. Mă bucur că îl am alături de mine și consider că suntem pe drumul bun și sper, în viitor, să avem cât mai multe trofee.

Acum câteva luni nu credeam că voi putea ridica acest trofeu. Mulțumesc Patrick (n.red. – Mouratoglou), ți se datorează. Mulțumesc, Patrick, pentru că ai crezut în mine și mi-ai fost alături. După aceste câteva luni cred că te-am făcut mândru” a spus Simona Halep, care a completat: „Poate nu am jucat bine, dar am luptat. Asta este important! Sper să adunăm multe astfel de trofee împreună! Mulțumesc Arnaud (n.r. Arnaud Restifo-sparring partnerul ei de antrenament), mulțumesc Candice (n.r. Candice Gohier-fizioterapeuta ei)”.

Titlurile câștigate de Simona Halep la simplu în circuitul WTA: Toronto (WTA 1000), Melbourne (WTA 250) – 2022, Roma (Premier 5), Praga (WTA International), Dubai (Premier) – 2020, Wimbledon (Grand Slam) – 2019, Montreal (Premier 5), Roland Garros (Grand Slam), Shenzhen (WTA), toate trei în 2018, Madrid (Premier Mandatory), în 2017, Montreal (Premier 5), Bucureşti (WTA), Madrid (Premier Mandatory), toate trei în 2016, Shenzhen (WTA), Dubai (Premier 5), Indian Wells (Premier Mandatory), toate trei în 2015, Doha (Premier 5), Bucureşti (WTA), ambele în 2014, Nurnberg (WTA), ‘s-Hertogenbosch (WTA), Budapesta (WTA), New Haven (Premier), Moscova (Premier) şi Sofia (turneul „mic” al campioanelor), toate cele şase în 2013.

Sursa video WTA

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase