Dezvăluiri de necrezut despre noul antrenor al Stelei: ”A adus o pungă cu un milion de euro”. Ce ”funcție” va mai avea Rădoi la Steaua, pe lângă cea de antrenor

Dezvăluiri de necrezut despre noul antrenor al Stelei: ''A adus o pungă cu un milion de euro''. Ce ''funcție'' va mai avea Rădoi la Steaua, pe lângă cea de antrenor
Publicat: 04/08/2015, 10:54
Actualizat: 04/08/2015, 13:06

Conform sursei, Rădoi l-ar fi împrumutat deja pe nașul său, patronul Gigi Becali, pe când acesta se afla în închisoare. ”I-a adus lui Virgil (n.r. o rudă a lui Becali) o pungă cu 1 milion de euro. A zis că poate are nevoie nașul”, a dezvăluit recent Gigi Becali.

Sursa notează că, practic, Mirel Rădoi va avea trei funcții la Steaua: antrenor, finanțator și director sportiv. Asta pentru că Mirel Rădoi nu deține licența de antrenor și, prin urmare, va fi trecut drept director sportiv în acte.

Rădoi are o misiune grea în primele luni la Steaua, el trebuind să câștige Supercupa cu ASA Târgu Mureș și să se califice în grupele Ligii Campionilor, obiectiv ratat anul trecut de predecesorul său, Costel Gâlcă.