FC BARCELONA – FC SEVILLA, SUPERCUPA EUROPEI, marți de la ora 21.45

FC BARCELONA - FC SEVILLA, SUPERCUPA EUROPEI, marți de la ora 21.45
Publicat: 11/08/2015, 11:44

FC BARCELONA – FC SEVILLA.Antrenorul echipei FC Barcelona, Luis Enrique, a declarat, luni, înaintea Supercupei Europei, că își dorește să aduncă trofeul în vitrina clubului catalan, informează site-ul oficial al UEFA.

„Aceasta va fi prima noastră partidă oficială din acest sezon și va fi un test bun pentru a vedea la ce nivel suntem. Orice trofeu reprezintă o încercare, dar vrem să aducem trofeul la Barcelona. Nu mă interesează dacă plecăm ca favoriți sau nu. trebuie să demonstrăm în teren că suntem mai puternici. Știm că Sevilla este o echipă puternică și nu va fi ușor să-i învingem”, a spus Luis Enrique.

Antrenorul echipei FC Sevilla, Unai Emery, a declarat, luni, înaintea Supercupei Europei, că FC Barcelona este favorită, dar își dorește ca formația sa să producă surpriza, informează site-ul tuttomercatoweb.com.

„Trebuie să jucăm la nivel maxim, să ne atingem limitele. Doar așa vom putea pune probleme Barcelonei, o echipă care are puține carențe. Barcelona este favorită, dar vrem să producem surpriza. Visul nostru este să câștigăm trofeul”, a spus Emey.

FC Barcelona a anunțat că atacantul brazilian Neymar suferă de oreion și va lipsi de pe teren două săptămâni, astfel că el va rata Supercupa Europei, meci în care catalanii vor întâlni, marți, la Tbilisi (Georgia), echipa FC Sevilla, informează lequipe.fr.

Fotbalistul nu va evolua nici în Supercupa Spaniei, competiție care se dispută în dublă manșă, la 14 și 17 august, și în care Barcelona va juca împotriva formației Athletic Bilbao.

La Tbilisi, antrenorul Luis Enrique nu va conta nici pe fundașul stânga Jordi Alba, care a suferit o leziune musculară la piciorul drept.

Jordi Alba s-a accidentat în meciul amical în care FC Barcelona a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, formația AS Roma.

Jucătorii francezi ai echipei FC Sevilla, Adil Rami, Timothée Kolodziejczak și Steven N’Zonzi, au petrecut la un grătar și au făcut toxiinfecție alimentară, primii doi devenind incerți pentru Supercupa Europei, cu FC Barcelona, meci programat, marți, la Tbilisi, iar ultimul nefiind convocat.

Potrivit presei spaniole, fotbaliștii ar fi consumat alimente alterate, lunea trecută, la o petrecere organizată de unul dintre ei în ziua liberă și s-ar fi infectat cu Salmonella.

Transferat pentru suma record de 9 milioane de euro de la Stoke City în această vară, N’zonzi a fost cel mai afectat și nu a plecat în Georgia. În schimb, ceilalți doi fac parte din lotul antrenat de Unai Emeri.

Deși a pierdut cinci kilograme în urma afecțiunii, Rami a participat, luni, la antrenamentul efectuat la Tbilisi. Însă Kolodziejczak nu s-a antrenat.

Conducerea clubului andaluz este foarte supărată de situația apărută și îi acuză pe jucători pentru faptul că nu au fost atenți ce alimente consumă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
FOTO. Cât de frumoasă e iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cutremur în Prima zi de Paște! Unde a avut loc și ce magnitudine a înregistrat
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
ROMÂNII, VERIFICAȚI chiar în ziua de Paște. Ordinul care se aplică DEJA în toată România
Șapte reguli care te vor ajuta să economisești mulți bani
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Elisabeta I, Regina Fecioară sau Gloriana