Fiul lui Leonard Doroftei, milionar în Canada. Metoda simplă prin care a reușit să câștige atât de mulți bani / „Mi se părea aroganța supremă!”

Fiul lui Leonard Doroftei, milionar în Canada. Metoda simplă prin care a reușit să câștige atât de mulți bani / „Mi se părea aroganța supremă!”
Fiul lui Leonard Doroftei, milionar în Canada / Sursa FOTO: prosport.ro
Publicat: 03/12/2022, 17:12

Leonard Doroftei a părăsit definitiv România și s-a stabilit în Canada. Acolo, familia fostului mare campion la box o duce excelent, dovadă reușitele în afaceri ale băiatului cel mare.

Adrian Doroftei a ajuns milionar, iar afacerile le-a început la vârsta de 21 de ani.

Adrian Doroftei: „Sunt independent, sunt antreprenor”

„Am vrut să-mi iau mașină”, a povestit fiul cel mare al „Moșului, potrivit prosport.ro. Mai departe, însă, Adrian Doroftei arată de ce nu a mai dat curs primului imbold. „În momentul în care eram în punctul de a da câteva sute de mii de dolari pe o mașină, am stat și m-am gândit că sunt oameni la mine în țară care abia își permit să mănânce și mi se pare o aroganță supremă”.

Banii i-a făcut din imobiliare, recunoaște băiatul marelui boxeur Doroftei, care este recunoscător Canadei pentru oportunitatea oferită.

Departe de România, mă ocup cu tot ce nu aș fi putut să mă ocup aici. Sunt independent, sunt antreprenor. Am intrat în lumea dezvoltării imobiliare. Prima dată am plecat în 2016, în timpul Facultății de Drept. Primul job a fost în Resurse Umane, într-o mare companie aeriană din Canada. Acolo am învățat ce înseamnă mediul corporatist și asta mi-a consolidat ideea că nu vreau să lucrez pentru nimeni altcineva decât pentru mine.

Eu am început să investesc. Câștigam destul de bine. În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc. Am făcut primele investiții la bursă la 21 de ani, iar până la 25 de ani pot să spun că lucrul acesta mi-a oferit o bază de capital, care mi-a permis să nu am limitări în investițiile în care mi le doream”, a declarat Adrian Doroftei.

„Am o familie minunată. Fiul meu, Alex, a terminat Facultatea de Fizică de la Măgurele. Pe perioada studiilor s-a întreținut singur în țară. Mi-a spus că nu are nevoie de nici un ajutor. Este un bun specialist și în computere. Adrian, băiatul cel mare, lucrează aici, la Montreal, în imobiliare. Câștigă foarte bine, iar Vanessa este încă la școală. Suntem o familie fericită, asta vă pot spune cu siguranță” Leonard Doroftei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase