Halep se ține de cuvânt! L-a enervat de 10 ori pe Cahill, deci va dona 2.000 dolari victimelor incendiilor din Australia

Halep se ține de cuvânt! L-a enervat de 10 ori pe Cahill, deci va dona 2.000 dolari victimelor incendiilor din Australia
Simona Halep a calculat că l-a enervat „doar" de 10 ori pe Darren Cahill, astfel ea va dona 2.000 de dolari pentru victimele incendiilor de vegetație din Australia, potrivit unui mesaj pe Twitter al jucătoarei.

„După puțin timp (bine, mult timp 😂) de discuții cu echipa mea, sunt bucuroasă să anunț că donez 2.000 de dolari pentru victimele incendiilor, fiindcă l-am enervat «doar» de 10 ori pe Darren Cahill în timpul meciului de astăzi. Nu e un început rău?”, a scris Simona Halep, marți, pe Twitter.

Pe 5 ianuarie, sportiva s-a alăturat jucătorilor de tenis, dar a venit cu o altă modalitate de a strânge bani.

„Ei bine, știți că eu iubesc Australia, dar, de asemenea, știți că nu dau mulți ași 😜 Așa că având în vedere că vreau să ajut, promisiunea mea este aceasta… de fiecare dacă de câte ori îl voi enerva pe Darren Cahill în timpul meciurilor din Australia, o să donez 200 de dolari. În acest fel o să strâng mult mai mulți bani”, scria atunci Simona Halep, pe contul ei de Twitter.

În aceeași zi, Darren Cahill a anunțat că se alătură și el sportivilor care vor să doneze bani pentru a ajuta victimele incendiilor din Australia. Antrenorul Simonei Halep i-a făcut „jocul” elevei sale și a spus că va dona și el câte 50 de dolari ori de câte ori fostul lider mondial își va pierde cumpătul în timpul meciurilor.

Simona Halep (4 WTA) a disputat marți, la WTA Adelaide, primul meci din acest an la simplu. Românca a trecut în două seturi de australianca Ajla Tomljanovic (52 WTA), scor 6-4; 7-5. Meciul a durat o oră și 38 de minute.

Ea va juca în sferturile de finală împotriva învingătoarei din partida Aryna Sabalenka (Belarus; 12 WTA) – Bernarda Pera (SUA; 70 WTA).

Prezența în sferturile de finală de la WTA Adelaide este recompensată cu 22.400 de dolari și 100 de puncte.

 

Sursă FOTO: Shutterstock

 

Inchide