Ionuț Negoiță: Nu îmi e greu să lucrez cu Badea, mi-e imposibil

Ionuț Negoiță: Nu îmi e greu să lucrez cu Badea, mi-e imposibil
Publicat: 20/12/2012, 17:49
Actualizat: 10/02/2019, 10:11

Acționarul FC Dinamo, Ionuț Negoiță, a declarat, joi, că și-a dat seama că îi este imposibil să lucreze cu președintele Consiliului de Administrație, Nicolae Badea, care nu i-a dat încă un răspuns la planul financiar pe care îl propusese pentru ieșirea clubului din impas.

„Eu știu ce am de făcut și mă poziționez în funcție de situație, știu să mă adaptez. Nu îmi e foarte greu să lucrez cu domnul Badea, mi-am dat seama că îmi e imposibil. Sunt doar două variante, să rămână domnul Badea, pentru că oricum este acolo, sau să accepte propunerea mea. Propunere care a și expirat de vreo săptămână. Nu știu ce vrea, întrebați-l pe dânsul. Deocamdată e incertitudine. Eu am spus mă adaptez, nu mai dau bani sub nicio formă într-un sistem perdant pentru Dinamo și vedem ce se mai întâmplă. Cine are frâiele lui Dinamo va răspunde și pentru eventualele eșecuri. Sunt optimist în ceea ce priește Dinamo, dar nu vreau să spun pe ce termen, pentru că ar putea fi pe un termen lung sau mediu. Dinamo este într-o situație în care are nevoie de mulți bani și de o reformă. Dacă aceste două lucuri nu se fac e o problemă mare”, a declarat Negoiță.

Acționarul dinamovist speră ca societatea să nu ajungă în insolvență așa cum s-a întâmplat cu Rapid, considerând că tot Nicolae Badea este cel care ar trebui să găsească o soluție: „Din punctul meu de vedere, Moș Crăciun a venit pentru jucători și pentru angajații clubului. Eu am încercat să-mi rezolv toate obligațiile pe care le am față de club. Nu am avut acea întâlnire cu ceilalți acționari din păcate, vom vedea pe viitor ce se va întâmpla. Ar trebui să existe un plan pe termen lung, nu doar pentru decembrie sau ianuarie, ci pe mulți ani de acum încolo. De care ar trebui să ne ținem, dar nu există din păcate așa ceva. Eu sper să nu se ajungă la insolvență, este domnul Badea care are frâiele în mâini și sper să găsească o soluție. Eu voi rămâne la Dinamo în orice condiții, voi face tot ce pot pentru a rezolva problema lui Dinamo. Care va fi deznodământul vom vedea, sunt mai multe variante, unele dezavantajoase pentru Dinamo, sper să nu se ajungă la acele variante. Să fie una cât mai ușor de trecut și să nu afecteze și să nu retrogradeze clubul”.

Ionuț Negoiță a dezmințit informația conform căreia Dinamo ar fi interesată de achiziționarea atacantului Marius Pena, de la Oțelul Galați. „Dorinel atâta timp cât e stabilitate la Dinamo va rămâne. Sper să aibă acea stabilitate de care are nevoie. Din păcate acum nu există, sper să se restabilească. Cine vrea să plece poate să o facă, nu îl ține nimeni cu forța, dar eu sper să nu fie cazul. În mod normal ar trebui să se facă și transferuri în această perioadă de iarnă, și sper să se facă. Nu am făcut o ofertă pentru Pena, Dinamo nu are nevoie de atacanți, ci de jucători pentru alte poziții. Nu vreau să discut acum despre jucătorii care vor pleca, întâi să vină pentru că avem nevoie. Staful tehnic a cerut acoperirea mai multor posturi pentru care suntem în căutări. Sunt de negoiciat contracte, unele în jos pentru că au rămas de mult timp cu salarii foarte mari, dar sunt și jucători care au crescut foarte mut și care trebuie retribuiți suplimentar”, a mai spus Negoiță.

Omul de afaceri Ionuț Negoiță a împărțit joi cadouri copiilor de la Centrul de asistență pentru copii cu dizabilități Sfântul Samuel și celor de la Centrul de plasament Sfântul Gabriel din Popești Leordeni.

Ionuț Negoiță le-a propus celorlalți doi acționari, Nicolae Badea și Dragoș Săvulescu, să achite 60 la sută din datoriile de 10 milioane de euro pe care le are Dinamo, iar cei doi doar 4 milioane de euro, devenind în schimb acționar majoritar la FC Dinamo.

Acționarul Dragoș Săvulescu și-a dat demisia din funcția de președinte delegat al lui Dinamo și vrea să renunțe la cota sa de 30 la sută din acțiunile clubului Dinamo. Ceilalți doi acționari, Nicolae Badea și Ionuț Negoiță, dețin și ei câte 30 la sută din acțiuni, în timp ce 10 procente aparțin FC Dinamo, adică vechea societate care a administrat clubul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Urangutan văzut în premieră cum a folosit plante medicinale pentru a se trata