Liderul galeriei Rapid: Dacă l-a vândut pe Ioniță, Zamfir să-și facă bagajele și să plece odată cu el

Liderul galeriei Rapid: Dacă l-a vândut pe Ioniță, Zamfir să-și facă bagajele și să plece odată cu el
Publicat: 15/12/2013, 21:12

Liderul galeriei Rapid, Liviu Ungureanu, a declarat, duminică, agenției MEDIAFAX, că suporterii sunt nemulțumiți de transferul lui Alexandru Ioniță II la Astra și i-a transmis acționarului Adrian Zamfir să își facă bagajele și să plece de la club dacă l-a vândut pe mijlocașul de 19 ani.

„Suntem foarte nemulțumiți de faptul că actuala conducere a clubului a început să vândă jucători. Noi am tăcut până acum, am susținut necondiționat echipa la fiecare meci, însă ne deranjează lipsa de transparență a conducerii în transferul lui Ioniță la Astra. Dacă e adevărat că Ioniță a fost vândut atunci va fi război între galerie și conducere. Zamfir a luat clubul gratis și nu are el cum să vândă jucătorii Rapidului. Dacă l-a vândut pe Ioniță, Zamfir să își facă bagajele și să se transfere odată cu el”, a spus Ungureanu, zis și Bocciu’.

Șeful galeriei giuleștene a afirmat că pentru a fi patron la Rapid, Adrian Zamfir trebuie mai întâi să investească și apoi să încaseze bani din vânzarea jucătorilor. „Să aducă el jucători, să îi crească, să investească în ei și după aia poate să îi vândă. Nu să vândă jucătorii Rapidului crescuți de alții. Dacă vrea să fie patron de club atunci să vină cu bani, nu doar să încaseze. Pentru că de încasat e ușor, așa putem și noi, Liga Suporterilor Rapidiști, să luăm clubul și să-l ținem din cotizațiile noastre și din vânzarea biletelor”, a afirmat Bocciu’, pentru MEDIAFAX.

El a menționat suporterii rapidiști nu pot fi „adormiți” ușor și că vor lua atitudine de fiecare dată când lucrurile la club nu vor decurge normal. „Suporterii Rapidului nu pot fi adormiți de Zamfir. Să nu creadă asta, nu adormim noi așa de ușor. Noi niciodată nu avem cum să acceptăm să-l vândă pe Ioniță pe ascuns. Iar dacă a făcut-o, să plece”, a afirmat liderul suporterilor rapidiști.

De asemenea, Liviu Ungureanu i-a transmis lui Adrian Zamfir să nu mai ceară diverșilor oameni de afaceri care vor să cumpere clubul un milion de euro pentru că el a primit clubul gratis de la George Copos. „Am înțeles că la discuțiile pe care le-a avut cu diferiți oameni care vor să vină să investească la Rapid a cerut 1 milion de euro. Păi de ce? Zamfir să nu mai spună că a băgat milioane în club pentru că el nu a investit nimic. A luat clubul gratis și nu a investit nimic. Noi, suporterii, am înțeles situația de la club, am înțeles că nu au de unde să le plătească salariile jucătorilor, i-am lăsat în pace, dar nu acceptăm să fim mințiți”, a precizat Ungureanu.

Potrivit prosport.ro, președintele clubului Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a declarat că fotbalistul Alexandru Ioniță II este acum jucătorul liderului din Liga I și că documentele sunt semnate, urmând să fie înregistrate luni la LPF. „Ioniță este jucătorul Astrei. Suntem dispuși să-l mai lăsăm până în vară la Rapid dacă giuleștenii mai au nevoie de el în lupta pentru promovare. Documentele sunt semnate și le vom înregistra mâine la Ligă.” a spus Ioan Niculae, duminică, la Dolce Sport.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Ce s-a întâmplat cu relația dintre Nikki Exotika, femeia trans din America, și Igor din...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Ungurii umilesc România. Pregătesc marea lovitură: Putem scrie istorie
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Cristina Cioran victorie în fața lui Alex Drobrescu. Ce a decis instanța
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Substanțele toxice din microplastice pot fi absorbite prin piele, arată un studiu