Mirel Rădoi a plecat în Arabia Saudită! Noul antrenor al lui Al-Tai se va duela cu echipa lui Cristiano Ronaldo: „Bine că nu l-am prins ca jucător că îmi făcea otită!”

Publicat: 24/01/2023, 12:03

Mirel Rădoi e noul antrenor al echipei saudite Al-Tai. El a jucat în Arabia Saudită, la Al-Hilal, în perioada 2009 – 2011, și se află la prima experienţă ca tehnician în această ţară.

Rădoi a mai antrenat pe FCSB, naţionala de tineret şi naţionala de seniori a României, dar şi pe Universitatea Craiova.

Al Tai a mai fost pregătită de cinci antrenori români: Ion Dumitru (2000), Alexandru Moldovan (2002-2003), Doru Isac (2012-2013), Liviu Ciobotariu (2017-2018) şi Claudiu Niculescu (2019).

Mirel Rădoi a plecat în Arabia Saudită! Noul antrenor al lui Al-Tai se va duela cu echipa lui Cristiano Ronaldo: „Bine că nu l-am prins ca jucător că îmi făcea otită!”

Mirel Rădoi îl înlocuieşte pe portughezul Pepa, care a lăsat echipa pe locul nouă în prima ligă saudită. Aici, Mirel se va duela cu Marius Şumudică, românul care e pe banca tehnică a celor de la Al-Raed.

În campionatul saudit, Rădoi se va confrunta cu Cristiano Ronaldo, jucătorul lui Al Nassr, dar și cu trupa lui Marius Șumudică, unde joacă Alexandru Mitriță și Silviu Lung Jr.

„Până atunci (n.r. până la meciul cu echipa lui Cristiano Ronaldo, Al-Nassr), mai sunt o grămadă de partide, dar mă bucur că îl prind ca antrenor și că nu l-am prins ca jucător, ca adversar, pentru că probabil că îmi făcea otită”, a spus Mirel Rădoi, la plecarea din țară.

Antrenorul a anunțat că a avut și alte oferte: „De luni de zile tot am avut contacte, chiar și când eram la națională sau la Universitatea Craiova. Acum au fost mai multe contacte, n-am vrut să mă duc la prima ofertă după despărțirea de Craiova, pentru că lucrurile nu erau foarte clare nici pentru mine. Trebuia să reflectez asupra a ceea ce s-a întâmplat, ce am făcut bine și ce am făcut rău. Sincer, negocierile nu au durat foarte mult. Mi-a plăcut proiectul. Când am fost sunat și am vorbit cu președintele, în zece minute s-a terminat totul. Le-am spus ce doresc eu de la echipă, iar ideile au fost cam la fel, astfel că lucrurile au fost ușor de pus la punct. Au fost discuții din Bulgaria, Grecia, dar fără nimic serios, adică un contract care nu îmi asigura nimic, decât 3-4 luni, până în vară. Nu aveam premisa unui contract mai lung”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase