Rafael Nadal și Novak Djokovic nu sunt deloc prieteni: „Nu îi văd luând cina împreună! Nu cred că își trimit MESAJE pe Whatsapp”

Publicat: 03/02/2023, 16:30
Actualizat: 03/02/2023, 18:29

Novak Djokovic l-a egalat pe Rafael Nadal în topul titlurilor de Grand Slam, câte 22, performanța sârbului venind după ce a câștigat Australian Open 2023, pentru a zecea oară în carieră.

Dar, Alex Corretja, fost loc 2 ATP în 1999, a comentat despre relația dintre cei doi mari campioni ai tenisului.

Clasamentul titlurilor de Grand Slam: 1. Rafael Nadal / Novak Djokovic 22, 3. Roger Federer 20, 4. Pete Sampras 14, 5. Bjorn Borg 11. 6. Jimmy Connors / Ivan Lendl / Andre Agassi 8

Rafael Nadal și Novak Djokovic nu sunt deloc prieteni: „Nu îi văd luând cina împreună! Nu cred că își trimit mesaje pe Whatsapp”

Djokovic și Nadal vor lupta la Roland Garros 2023. Rafa e liderul competiției din Franța, are 14 titluri, dar acum traversează o formă mai slabă a carierei, având și probleme medicale. Dar, sârbul este în vârf la început de 2023. Tocmai a cucerit Australian Open. L-a învins în finală pe Tsitsipas, scor 6-3, 7-6 (7/4), 7-6 (7/5).

„Nadal și Djokovic au o relație bazată pe respect, dar nu îi văd luând cina împreună precum Rafa și Federer. În tenis, toată lumea este apropiată de echipa sa. Fiecare are obiceiuri diferite, programe diferite. Fiecare are modul său de a fi. Așa cum Federer și Nadal au avut o rivalitate pe care au transformat-o într-o relație mult mai apropiată, Djokovic și Nadal au făcut exact opusul în ceea ce privește idealurile și ce împărtășesc cu fanii. Cred că amândoi au o viziune interesantă a sportului, au dat totul.

Vorbim despre una dintre cele mai mari rivalități din istoria sportului. Nu știu dacă e ușor să fii cel mai bun prieten cu cineva cu care riști foarte mult. Ei se respectă foarte mult, dar nu cred că își trimit mesaje pe Whatsapp unul altuia. Roger și Rafa par mult mai relaxați. Cel mai important lucru este respectul reciproc”, a spus Alex Corretja, conform Express.co.uk.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase