Reacția încântătoare a fiului lui Messi, după ce tatăl său a stabilit un nou record, câștigând pentru a șasea oară Balonul de Aur – VIDEO

Reacția încântătoare a fiului lui Messi, după ce tatăl său a stabilit un nou record, câștigând pentru a șasea oară Balonul de Aur - VIDEO
Publicat: 03/12/2019, 09:42

Lionel Messi a câștigat încă o dată trofeul „Balonul de Aur” la decernările din Paris, stabilind în acest fel un record absolut. Rivalul Cristiano Ronaldo, care a adunat până acum cinci trofee, a fost clasat pe locul al treilea, potrivit RT.

Messi a venit la gala de decernare a premiilor din Paris alături de soția sa Antonella Roccuzzo și de doi dintre cei trei fii ai cuplului, Thiago, în vârstă de șapte ani, și Mateo, în vârstă de patru ani.

Când fostul fotbalist francez Didier Drogba a anunțat că Messi este câștigătorul trofeului, băiețelul de 4 ani nu și-a mai putut stăpâni fericirea. Mateo a început să râdă și să sară încântat lângă scaunul său, în timp ce Thiago, fratele mai mare, a fost mult mai reținut.

Top 10, cei mai buni fotbaliști din lume:

1.LionelMessi (Barcelona)
2. Virgil van Dijk (Liverpool)
3. Cristiano Ronaldo (Juventus)
4. Sadio Mané (Liverpool)
5. Mohamed Salah (Liverpool)
6. Kylian Mbappe (PSG)
7. Alisson (Liverpool)
8. Robert Lewandowski (Bayern Munchen)
9. Bernardo Silva ( Manchester City)
10. Riyad Mahrez ( Manchester City)

Matthijs de Ligt (Juventus) a câștigat premiul Kopa 2019 cuvenit celui mai bun tânăr fotbalist. Olandezul i-a devansat pe Jadon Sancho (Borussia Dortmund) și Joao Felix (Atletico Madrid).

Alisson Becker (Liverpool) a câștigat premiul Yashin 2019, titlu oferit celui mai bun portar. Pe locurile doi și trei au fost Ter Stegen (Barcelona) și Ederson (Manchester City). Acum a fost prima oară când s-a decernat acest trofeu.

Megan Rapinoe a primit Balonul de Aur pentru cea mai bună fotbalistă în 2019.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase