ROMÂNIA – POLONIA 0-3, în preliminariile CM 2018

ROMÂNIA - POLONIA 0-3, în preliminariile CM 2018
Publicat: 11/11/2016, 23:57
Au marcat: Grosicki 11′, Lewandowski 83′, 90+1′
0-1: Grosicki a plecat cu mingea de la mijlocul terenului, a profitat de o mișcare inspirată a lui Lewandowski, a fost urmărot de cinci jucători români, dar n-a avut nicio emoție să intre în careu, să treacă de Grigore, și să înscrie cu un șut superb, sub bară.
0-2: Teodorczyk pasează pentru Lewandowski, starul de la Bayern îi dă cap în cap pe Grigore și Benzar, intră nestingherit în careu, șutează cu stângul și-i dă mâinile peste cap lui Tătărușanu, incapabil să intervină.
0-3: Lewandowski realizează dubla, dintr-o lovitură de la 11 metri, obținută tot de el
România: Tătărușanu – Benzar, Chiricheș, Dr. Grigore, Toșca – Hoban (Prepeliță 46) – A. Popa (Fl. Andone 46), R. Marin, N. Stanciu (Keșeru 82′), Chipciu – Bogdan Stancu
Polonia: Fabianksi – Piszczek, Pazdan, Glik, Jedrejczyk – Krychowiak – Blaszczykowski, Linetty (Maczynski 71′), Zielinski (Teodorczyk 81′), Grosicki -Lewandowski
Cartonașe galbene: Benzar 52′, Săpunaru 68′ (în afara terenului), Andone 79′ /
Cartonașe roșii: –
Arbitri: Damir Skomina, Jure Praprotnik, Robert Vukan; rezervă: Matej Jug (toți din Slovenia)
Observatori: Rodger Gifford (Țara Galilor), Mark Blackbourne (England)
Stadion: Arena Națională

ROMÂNIA POLONIA LIVE.Fostul internațional Cristian Chivu, ajuns la 36 de ani, crede că naționala Poloniei este favorită să câștige meciul cu România, programat vineri, de la 21:45, în preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

România va disputa al patrulea meci din grupa de calificare la Campionatul Mondial din 2018 împotriva Poloniei, iar Chivu, fostul căpitan al naționalei, a prefațat confruntarea pentru o publicație din Polonia.

„Grupa este una strânsă și orice se poate întâmpla. Acum conduce Muntenegru, care a câștigat în Danemarca, lucru la care nu ne-am așteptat. În schimb, Polonia abia a învins Armenia, după un meci strâns, în care oaspeții și-au creat ocazii. Polonia este favorită. Din păcate, echipa noastră a pierdut două puncte în Kazahstan, la fel ca Polonia”, a declarat Chivu pentru przegladsportowy.pl

Jurnaliștii polonezi l-au rugat pe Chivu să facă o paralelă între generația sa și cea de acum, însă el s-a abținut: „Nu poți compara două echipe din perioade diferite. Oficialii FRF au un nou antrenor și încearcă să readucă România pe culmile succesului. Noi am avut o echipă grozavă, care a obținut rezultate bune, dar asta e în trecut. Echipa noastră de acum e în reconstrucție. Daum face o treabă bună cu promovarea jucătorilor tineri”.

Cât despre parcursul Poloniei la Euro 2016, Chivu crede că selecționata pregătită de Adam Nawalka merita mai mult: „Nu a fost o surpriză faptul că ați ajuns în sferturi la Euro. Echipa voastră e foarte organizată. A avut ghinion că a pierdut cu Portugalia. Ar fi meritat mai mult, iar fanii polonezi ar trebui să fie mândri de această națională”.

Înaintea partidei de pe Arena Națională, România se află pe locul 3 în grupa E a preliminariilor, cu cinci puncte, în timp ce Polonia ocupă poziția a doua, cu șapte puncte după trei meciuri. Dintre cele 33 de meciuri disputate cu Polonia, inclusiv cele amicale, România a câștigat 14 și a pierdut patru, iar 15 partide s-au încheiat la egalitate.

ROMÂNIA POLONIA LIVE.Dragoș Grigore, căpitanul echipei naționale de fotbal, crede că România trebuie să câștige partida cu Polonia, programată vineri, de la 21:45, pe Arena Națională, altfel riscă să își micșoreze șansele de calificare la Campionatul Mondial din 2018.

„Nu ne mai permitem să pierdem puncte acasă și ne dorim să câștigăm meciul de mâine seară. Ne așteaptă un meci foarte important, însă zilele care au trecut au decurs normal, pentru că mai sunt meciuri până la finalul campaniei. Vom întâlni cel mai puternic adversar din grupă. Ne dorim să facem un meci bun și la sfârșitul celor 90 de minute să fim bucuroși. Se simte o oarecare presiune, așa cum am mai spus. Sunt sigur că adversarii vor intra să câștige meciul. Va fi un meci dificil și sperăm să ne ridicăm la cel mai înalt nivel și să le facem față cu brio”, a afirmat Grigore, într-o conferință de presă.

Pentru Dragoș Grigore va fi al patrulea meci în care va purta banderola de căpitan la națională. „Încă de la început, cu Muntenegru, am încercat să fiu același, să dau încredere coechipierilor și celor care cred în mine”, a mărturisit fotbalistul de la Al-Sailiya.

Grigore a salutat revenirea în lot a fundașului Vlad Chiricheș, care nu a mai evoluat pentru prima reprezentativa de la Euro 2016, atunci când a fost căpitan de echipă: „Mă bucur pentru revenirea lui Chiricheș la națională, după accidentare, și sper să facem un meci bun, dacă vom avea ocazia să jucăm mâine”.

ROMÂNIA POLONIA LIVE.Christoph Daum, selecționerul naționalei României, a dezvăluit, joi, că știe deja ce echipă va folosi în partida cu Polonia, programată vineri, de la 21:45, pe Arena Națională, în preliminariile Campionatului Mondial din 2018, însă nu a oferit mai multe detalii.

„Nu am dileme, echipa este stabilită. Mâine (n.r. – vineri, 11 noiembrie), va fi un meci de a fi sau a nu fi. Apoi, următorul meci va fi de a fi sau a nu fi. Apoi, probabil va fi la fel. Mai bine să fii decât să nu fii. S-a lucrat probabil 50 de ani pentru ca naționala Poloniei să poată ajunge aici. S-a lucrat foarte mult și poate fi un exemplu pentru România. Am un respect deosebit pentru Adam Nawalka, a făcut multe pentru fotbalul polonez”, a afirmat Christoph Daum, la conferința de presă premergătoare meciului cu Polonia.

Cât despre tactica pe care va miza în fața Poloniei, Daum a spus: „Avem nevoie de ambele faze. Depinde de situație. Sunt multe situații într-o partidă. Poate este nevoie să te retragi și să contraataci. În alte situații, poate este nevoie să faci presing. Te poți întâlni cu 25 de situații diferite pe parcursul unei partide”.

ROMÂNIA POLONIA LIVE.Jandarmeria Capitalei va asigura măsurile de ordine și siguranță publică pentru buna desfășurare a acestei competiții sportive internaționale, deplasarea în condiții de siguranță a suporterilor, precum și pentru menținerea unui climat de siguranță la nivelul Capitalei, cu peste 1000 de jandarmi.

Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a jocului sportiv, peste 1000 de jandarmi vor acționa la nivelul Capitalei pentru asigurarea ordinii publice în imediata apropiere a Arenei Naționale, precum și pe traseele de deplasare ale suporterilor și pentru prevenirea apariției unor incidente violente de natură să afecteze climatul de ordine și siguranță publică, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Române remis MEDIAFAX.

În cadrul dispozitivului de ordine publică, se vor afla jandarmi din cadrul echipelor de dialog, vorbitori de limba engleză, care vor participa la această misiune cu scopul de a asigura o bună relaționare cu suporterii echipei oaspete. Aceștia vor fi sprijiniți de șase ofițeri de poliție polonezi – specializați în gestionarea competițiilor sportive cu grad ridicat de risc, care au misiunea de a facilita dialogul și transmiterea principalelor mesaje ale autorităților române.

De asemenea, tot ca o măsură preventivă, specialiști din cadrul serviciului de prevenire ai Jandarmeriei Capitalei vor împărți suporterilor polonezi flyere în limba engleză și poloneză cu principalele recomandări din legislația națională referitoare la desfășurarea competițiilor sportive.

În conformitate cu Legea 4 din 2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor și protecția arbitrilor, îndrumarea și supravegherea publicului în stadion se realizează de către cei peste 1.000 de agenți ai societății de pază și protecție, contractată de organizator. Conform art. 14 din legea 4 din 2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, anterior permiterii accesului în incinta arenei sportive, participanții la acest eveniment vor fi supuși unui control riguros, efectuat de către firma de securitate contractată de către organizator, cu scopul evitării introducerii pe stadion a unor materiale sau obiecte ce pot pune în pericol siguranța spectatorilor.

Măsurile de ordine publică asigurate cu ocazia acestei competiții implică și o serie de restricții rutiere la nivelul Capitalei, iar în acest sens, Poliția Rutieră va informa din timp cetățenii în legătură cu arterele rutiere care vor fi închise temporar, precum și care sunt rutele ocolitoare recomandate.

Din punct de vedere al desfășurării competiției sportive, precizăm următoarele:

– Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.30 doar pe bază de bilete și invitații, iar pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porților de acces;

– Recomandăm suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, delimitându-se de orice formă de violență verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

– Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților la această competiție sportivă. Este interzisă afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență.

– Pentru a evita producerea unor incidente recomandam suporterilor să evite deplasarea în grupuri mari la sau de la arena sportivă.

ROMÂNIA POLONIA LIVE.Adam Nawalka, selecționerul naționalei Poloniei, a declarat înaintea meciului cu România din preliminariile Campionatului Mondial, că elevii săi sunt pregătiți pentru a câștiga toate puncte puse în joc în partida de pe Arena Națională.

„Nu pot să promit, dar am făcut tot ceea ce trebuia pentru a pregăti acest meci. Am folosit la maxim perioada de pregătire și cred că din punct de vedere mental, toată lumea a revenit pe drumul corect și sunt convins că la meciul de mâine vom arăta tot ceea ce ne-am propus. Vom face totul pentru a câștiga, în fața unui adversar puternic, cu un selecționer foarte bun și cu o organizare a jocului. Suntem pregătiți pentru un meci greu, dar vom lupta pentru a pleca cu toate punctele. Pot să vă asigur că va fi un meci plăcut pentru suporteri”, a declarat Adam Nawalka la conferința de presă.

Jucătorii Poloniei nu concep să piardă partida de pe Arena Națională, chiar dacă naționala lui Adam Nawalka nu are evoluții foarte convingătoare pe teren străin.

„A trecut ceva timp, dar știm și cum s-a dezvoltat echipa Poloniei, care este potențialul nostru și ce avem de îmbunătățit. Am venit aici cu gândul să câștigăm, știm care este potențialul acestui adversar, suntem pregătiți și cunoaștem bine adversarul. Sunt sigur că putem să ne impunem în meciul de mâine seară”, a declarat mijlocașul Krychowiak.

Jakub Blaszczykowski și-a adus aminte cu plăcere de începutul carierei, când l-a avut ca antrenor pe Dan Petrescu, la Wisla Cracovia.

„Îmi aduc aminte de perioada în care am lucrat cu Dan Petrescu, care era un antrenor cu o viziune clară, dar, din păcate, în perioada aceea, rezultatele nu l-au ajutat. Apoi, a avut rezultate bune la echipele pe care le-a pregătit. Sper să aibă parte de sănătate și tot ce este mai bun”, a spus și Jakub Blaszczykowski.

ROMÂNIA POLONIA LIVE.Peste 450 de polițiști vor acționa pentru menținerea ordinii publice și a siguranței rutiere, cu ocazia desfășurării pe Arena Națională a meciului de fotbal dintre echipele reprezentative ale României și Polonia, informează Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Polițiștii vor acționa, atât pentru menținerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât și în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulația rutieră.

În acest sens, polițiștii vor organiza și intensifica acțiunile de patrulare în stațiile de metrou și în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înșelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genți sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

Totodată, Poliția Capitalei va accentua activitățile de prevenire și combatere a infracțiunilor săvârșite cu violență și a faptelor de natură să împiedice desfășurarea normală a acestui eveniment.

Polițiștii rutieri își vor intensifica acțiunile derulate pe principalele artere de circulație, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente și la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului și prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză și depistarea celor care conduc sub influența băuturilor alcoolice.

Pentru asigurarea desfășurării în deplină siguranță a manifestării sportive, precum și pentru evitarea apariției unor situații conflictuale de natură să tulbure ordinea și liniștea publică, Poliția Capitalei vă recomandă:

– manifestați răbdare și evitați implicarea în conflicte de orice natură;

-respectați indicațiile forțelor de ordine și ale polițiștilor care dirijează traficul rutier;

– nu consumați băuturi alcoolice dacă intenționați să conduceți autovehicule;

-adoptați un comportament civilizat și respectuos față de ceilalți participanți la trafic.

ROMÂNIA POLONIA LIVE.Florin Răducioiu, component al Generației de Aur, a declarat înaintea meciului cu Polonia că doar cele trei puncte păstrează naționala antrenată de Christoph Daum în cursa de calificare la Campionatul Mondial din 2018.

Florin Răducioiu știe care va fi cheia succesului pentru România în meciul cu Polonia, din preliminariile Campionatului Mondial.

„E clar că va fi un meci foarte-foarte greu, care trebuie neapărat câștigat. Avem o singură variantă din trei, pentru că doar cele trei puncte ne mențin cu șanse reale în lupta pentru calificare.

Sunt foarte curios cum vor aborda acest meci. Adică vom juca ofensiv încă din primele minute, fără a-i lăsa pe polonezi să joace, sigur cu consecințele de rigoare, pentru că se crează spații sau vom juca să ne apărăm în primul rând și să evităm să primim gol. Sunt foarte curios cum vom aborda primele 15 minute. Eu sunt adeptul ofensivei și de aceea spun că trebuie să jucăm acest meci ca pe o finală”, a declarat Florin Răducioiu la Digi Sport.

Ultima victorie a naționalei României împotriva Poloniei, într-un meci oficial, a avut loc în primăvara anului 1995, când tricolorii se impuneau cu scorul de 2-1, în preliminariile Euro 1996. Florin Răducioiu a marcat de două ori în poarta polonezilor.

„Mi-aduc aminte foarte bine de acel meci, jucat pe Ghencea. Am fost conduși, după un gol marcat din penalty de Juskowiak, atacant. Iată că Polonia stă foarte bine la acest capitol, pentru că acum este Lewandowski”, a completat Răducioiu.

Cele două reprezentive s-au întâlnit ultima dată, într-un meci amical, disputat pe 2 februarie 2013, când polonezii s-au impus cu scorul de 4-1, cu o dublă a lui Lukasz Teodorczyk, fotbalistul echipei Anderlecht, coleg cu Nicolae Stanciu și Alexandru Chipciu.

Partida dintre România și Polonia se va disputa vineri, de la ora 21:45, pe Arena Națională.

POLONIA ROMÂNIA LIVE.Vineri, 11 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională, reprezentativa României întâlnește Polonia în al patrulea meci al tricolorilor din campania de calificare la Campionatului Mondial 2018, iar Federația Română de Fotbal a publicat un ghid pentru suporterii care vor participa la acest meci.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008, privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și jocurilor sportive, completată cu Legea nr. 10/2012, ale Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, ale Legii nr. 126/1995, republicată, privind regimul materialelor explozive, ale Legii nr. 61/1991 republicată, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, organizatorul de jocuri sportive stabilește regulile de conduită în stadion și poartă întreaga răspundere pentru respectarea lor.

Spectatorii care vor asista la jocul România – Polonia sunt obligați să se comporte în conformitate cu legislația română și cu regulile enunțate în acest text. Încălcarea acestora poate duce la expulzarea contravenientului din interiorul Arenei Naționale, poate declanșa punerea în aplicare a interdicției de acces în arenele sportive din România și poate atrage – după caz – răspunderea civilă, disciplinară, contravențională sau penală.

Obligațiile spectatorilor:

– Să respecte cu strictețe măsurile stabilite de organizatori și de forțele de ordine.

– Să prezinte, la intrarea în arenă, documentele de acces și – după caz – actele de identitate; la solicitarea forțelor de ordine/stewarzilor, sunt obligați să prezinte materialele de publicitate vizuală aflate asupra lor.

– Să nu cumpere bilete în scop de revânzare și să nu le vândă la suprapreț.

– Să nu introducă în incinta Arenei Naționale niciun fel de inscriptii, embleme, pancarte, bannere, afișe sau alte suporturi care conțin texte, litere, simboluri, sloganuri, imagini ori texte; sunt permise doar steagurile naționale ale celor două țări arborate pe suport din material plastic;

– Să nu introducă și să nu afișeze insemne, să nu scandeze sloganuri cu caracter politic.

– Să se supună controlului corporal sumar și al bagajelor; refuzul de a fi controlat atrage după sine interdicția de a intra în Arena Națională la meciul respectiv.

– Să nu pătrundă în incinta Arenei Naționale sub influența drogurilor și a substanțelor psihotrope, în stare vădită de beție, să nu introducă și să nu consume în stadion băuturi alcoolice;

– Să ocupe locul înscris pe bilet.

– Să nu fumeze în spațiul tribunelor; interdicția este valabilă și pentru persoanele care folosesc țigara electronică. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate de pe terasamentul exterior al Tribunei Est și al Peluzelor Nord și Sud, în zonele turnichetelor.

– Să nu escaladeze parapetul din beton care delimitează suprafața de joc, gardurile interioare de separare a sectoarelor și să nu se cațere pe balustrada care delimitează spațiul de joc de tribună.

– Să nu arunce asupra spectatorilor, oficialilor, jucătorilor, forțelor de ordine sau în direcția suprafeței de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanțe corozive ori care murdăresc.

– Să nu săvârșească fapte, acte sau gesturi obscene, să nu profereze ori să scandeze injurii, cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare, precum și alte amenințări cu acte de violență împotriva celorlalți spectatori, oficiali, jucători sau a bunurilor acestora; să nu scandeze refrene injurioase sau defăimătoare.

– Să nu amenințe cu acte de violență forțele de ordine.

– Să nu dețină artificii, pocnitori sau alte materiale pirotehnice care emit foc, fum sau gaz.

– Să nu introducă nici un fel de recipient pentru lichide, confecționat din material plastic, sticlă sau similare (sticle, cutii, pet-uri, spray-uri, parfumuri etc).

– Să nu provoace și să nu participe la scandal sau la acte de violență cauzatoare de suferințe fizice, să nu scandeze injurii, expresii jignitoare ori vulgare la adresa celorlalți spectatori, a oficialilor sau a jucătorilor.

– Să nu se implice în nici un fel de discriminare de rasă, etnică sau religioasă, să nu promoveze în nicio formă persoane vinovate de săvârșirea unor infracțiuni contra păcii și omenirii ori adepte ale ideologiei fasciste.

– Să nu folosească dispozitive cu laser

– Să nu își ascundă fața cu articole de îmbrăcăminte sau alte accesorii cu intenția de a împiedica identificarea.

– Să nu scrie, să nu deseneze pe pereții sau pe gardurile stadionului, să nu dezlipească, să nu distrugă reclamele, anunțurile sau afișele expuse, să nu deterioreze, să nu ridice sau să nu mute semnele sau indicatoare amplasate de organizator.

– Să nu distrugă ori să nu degradeze scaunele, balustradele sau alte elemente de mobilier.

– Să nu aibă asupra lor obiecte care ar putea fi aruncate în terenul de joc (briceaguri, bile etc.) și nici obiecte de dimensiuni considerabile care ar putea fi folosite ca arme (umbrele, suporturi pentru steaguri confecționate din orice alt material exceptând plasticul, căști moto, huse pentru aparatura electronică etc.)

– Să nu distrugă, să nu degradeze scaunele sau alte elemente de mobilier.

– Să nu staționeze pe scări, pe căile de acces sau în dreptul căilor de evacuare.

– Să părăsească imediat stadionul în cazul măsurii de evacuare impusă de forțele de ordine.

În plus față de cele menționate anterior, sunt interzise în Arena Națională următoarele:

– tricouri sau alte elemente de vestimentație inscripționate cu litere, cuvinte, texte, simboluri sau imagini care – în opinia organizatorului – au conținut obscen, discriminatoriu sau provocator, care incită la denigrarea țării, la xenofobie, la ură națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență, ori ale căror subînțelesuri duc spre aceleași fapte interzise și înscrise în textul de mai sus.

– arme, muniții, torțe, materiale explozive, incendiare sau fumigene.

– dipozitive de șocuri electrice.

– orice fel de recipient cu gaze toxice, lacrimogene, halucinogene, sau substanțe incendiare.

– cuțite, șișuri ori alte obiecte confecționate special să taie sau să rănească.

– aparate foto și camere de filmat profesionale.

– umbrele.

– vuvuzela.

– tobe cu ambele fețe închise; sunt permise numai tobele cu o singură față. Portavocile și stațiile de amplificare sunt interzise.

– animale de companie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
George Simon a devenit tată pentru prima dată. Liderul AUR este în culmea fericirii: ”M-ai...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
România și pierderea Dobrogei. Ionel Brătianu: „Soarta Dobrogei nu depinde de stipulațiile păcii de la...