Sportivii români de la JOCURILE OLIMPICE și câinii lor

Sportivii români de la JOCURILE OLIMPICE și câinii lor

Câinii sportivilor ce reprezintă România la Londra au parte și ei de MiniOlimpiada lor: unii vor merge la pension, alții rămân stăpâni peste casă, iar alții sunt lăsați în grija bunicilor și vecinilor cu instrucțiuni stricte.

Pe perioada JO, Ana Maria Brânză își lasă câinele la o pensiune specială

În spatele succeselor sportivilor olimpici nu stau numai antrenorii, sponsorii, părinții sau zecile de mii de ore de antrenament. În puținele lor momente libere, mulți dintre sportivi aleg să se regăsească în compania unui prieten… patruped. Care îi ajută să-și reîncarce bateriile sau să recompună momente dragi din copilărie, totul ca o motivație în plus. Ana Maria Brânză, Alina Dumitru sau Cornelia Bujin sunt câteva dintre sportivele tricolore care participă la Jocurile Olimpice și care lasă acasă amicii necuvântători. Dacă până acum, mamele purtau grija patrupedelor, odată cu prezența acestora la competiția olimpică datorită campaniei „Mulțumesc, mamă!” a celor de la Procter&Gamble, situația s-a complicat brusc. Discuții, soluții, rugăminți prin vecini, tatonarea terenului la rude sau prieteni, ca până la urmă totul să se rezolve.

Program pe hârtie pentru Lance

Familia Bujin are un membru special pe Lance. Mopsul, în vârstă de trei și șase luni, a fost un cadou special făcut de colegii băiatului lor, Claudiu, în momentele în care fostul săritor în lungime se lupta pentru viață, atins de o boală incurabilă. Acesta l-a văzut doar pe Internet și i-a spus Lance, după ciclistul Lance Armstrong care a învins cancerul. Plecarea familiei Bujin la Londra, unde o vor încuraja pe mezina Cristina, una dintre speranțele României la triplusalt face ca simpaticul patruped să rămână stăpân peste casă. „Va rămâne cu rudele. Am vorbit și cu vecinii de scară, ne vor ajuta cu plimbatul lui zilnic, am lăsat totul scris, până în cele mai mici detalii”, spune Cornelia, mama atletei Cristina Bujin.

Elsa, fanul numărul 1 al Alinei

De doi ani, campioana olimpică la judo, Alina Dumitru are o prietenă de suflet, Elsa. Bichonul alb pe care și l-a făcut cadou la scurt timp după ce cucerea titlul european la Viena și împlinea 28 de ani a devenit cel mai înfocat suporter al micuței judoka. Deosebit de energică și jucăușă, Elsa o susține de obicei lãtrând pe Alina la competițiile televizate ale acesteia. „O va urmări sigur pe Alina la televizor. O vom lăsa în grija prietenilor și rudelor, ei vor veni și o vor plimba zilnic, nu ne facem probleme că nu se va descurca”, spune Mariana, mama Alinei.

Cadou pentru Pol

În schimb, Pol, cockerul de 8 ani al familiei Brânză, este mai liniștit. El doarme la competițiile televizate ale Anei… probabil pentru că nu are nicio emoție în privința evoluției spadasinei. Plecarea la Londra a doamnei Maria care își va susține fiica din tribună i-a dat ceva emoții patrupedului care va trebui să se desprindă de casă. „Singura soluție pe care o avem e să îl las la o pensiune specializată. Cu o zi înainte l-am programat la salon la tuns. Sper să se adapteze pentru că este nu este foarte sociabil și dacă va refuza să mănânce sau să iasă la plimbare, o să-l rog pe băiat să treacă pe la el”, explică doamna Brânză.

”La ediția următoare a olimpiadei poate ne vom ocupa și de cățeii olimpicilor”, a declarat Teodora Popescu Bârlan, brand PR Manager Balkans at Procter & Gamble.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Alphabet, compania care deține Google, depășește o capitalizare de 2.000 de miliarde de dolari