Ștefan Radu despre revenirea la națională: „Răspunsul e nu”

Ștefan Radu despre revenirea la națională: Răspunsul e nu
Publicat: 10/02/2016, 12:53
Actualizat: 22/01/2019, 15:18

Retras în 2013, fără să ofere un motiv clar, Ștefan Radu spune că acum se află la vârsta la care preferă să se concentreze pe ceea ce are de făcut la echipa de club, Lazio Roma. Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a încercat personal să-l convingă pe Radu să revină, dar acesta este decis să nu mai dea curs unor eventuale convocări.

„Mi-e greu să spun, dar răspunsul e nu! Eram decis încă de când m-au contactat președintele Burleanu și unul dintre adjuncții săi, nu-mi amintesc numele său. Am zis că mă mai gândesc, dar în sinea mea eram decis. (n.r. Răzvan Burleanu) A venit în Italia, nu special pentru mine, a vorbit și cu Lobonț, cred că și cu Tătărușanu. A încercat să mă convingă, dar n-a reușit. (…) Mă apropii de 30 de ani și nu mai sunt june, așa că prefer să mă păstrez pentru echipa de club. Nu mai pot să mă împart pentru că nu rezist pe două fronturi. Nu uitați că Serie A e o competiție extrem de solicitantă. Te stoarce ca pe o lămâie, te epuizează!”, a declarat Ștefan Radu pentru Gazeta Sporturilor.

14 selecții are Ștefan Radu în naționala României, pentru care a debutat în 2006, când încă evolua în Liga 1, la Dinamo București.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase