Vedetele au jucat tenis la Dr. Oetker Junior Trophy

Vedetele au jucat tenis la Dr. Oetker Junior Trophy
Publicat: 29/05/2016, 12:19

„Am venit să visez, fiica mea are 10 ani și ar putea să fie printre fetele astea frumoase și talentate. Am venit să-i salut pe copii. Mă bucur din suflet că există o generație așa de pregătită. Înțeleg că sunt foarte multe fete frumoase și foarte mulț băieți care promit. Așa că pentru mine e de două ori bucurie. O dată că uite cum arată viitorul: superb, ochi albaștrii și talentați. Și doi că este o seară în care nu a plouat. Iar pentru mine este valoros că suntem aici toți și eu vă mulțumesc pentru asta”.
Liana Stanciu consideră că nu există ambasador mai bun decât sportul pentru România. „Nu există un ambasador mai bun decât sportul și muzica pentru România. Din păcate, la muzică mai avem de lucru. Dar în materie de sport stăm bine și putem sta și mai bine. N-aș vrea să intrăm în polemici de cât de puține săli sunt sau cât de săracă e baza materială, dar faptul că aceși copii vor și sunt aici cu noi și vor câștiga este un lucru extraordinar. Toată familia ne uităm la tot ce înseamnă România, unde joacă români. N-am mai avut voce după ce fetele de CSM au câștigat Cupa Campionilor. Așa că încet încet descoperim toți că suntem români și ne bucurăm pentru tot ce e românesc”
La cea de-a cincea ediție a Dr. Oetker Junior Trophy, care se dispută până la sfârșitul acestei săptămâni, participă 125 de jucători din 26 de țări. De asemenea, la petrecere a participat și fosta mare jucătoare Cătălina Cristea, actualmente director de turneu la Dr. Oetker Junior Trophy. Micuții s-au delectat cu torturi speciale, iar magicianul Verdini și trupa „Fabulous”, formată din Sabina Tanasa si Cornel Tudose, au asigurat buna dispoziție.
În următoarea zi, actorul Silviu Biriș a schimbat câteva mingi într-o partidă demonstrativă cu Alina Tecșor, căpitanul nejucător de la Fed Cup al României, la Kid”s Day din cadrul turneului Dr. Oetker Junior Trophy.
Copiii prezenți la la Kid”s Day au fost recompensați cu delicoasele deserturi Paula Pudding și cu numeroase alte cadouri surpriză de către mascota Văcuța Paula Pudding.
„Când eram copil am avut ocazia de a practica acest sport excepțional. Am o părere foarte bună despre turneul Dr. Oetker Junior Trophy. Mă bucur de câte ori se face un lucru cu durabilitate în timp. Mă gândesc cum ar fi să vină Alina Tecșor să jucăm împreună o scenă, la Teatrul Național. Recomand tenisul copiilor. Ca un instrument muzical, ca și o limbă străină, un sport, de ce nu tenisul, să facă parte din bagajul oricărui român. Să fim generații sănătoase și împlinite!”, a declarat Siviu Biriș.
„E o mare bucurie să vedem acești copii în curtea noastră la Centrul Național de Tenis și la fel de mare e plăcerea pe care ne-o oferă organizarea turneului Dr. Oetker Junior Trophy la Federația de Tenis. Am văzut aici fete destul de bine dezvoltate care joaca foarte frumos, chiar am fost surprinsă să constat asta. Îmi doresc ca acest turneu să fie din ce în ce mai cunoscut în lume. Merită toți jucătorii noștrii să fie apreciați așa cum trebuie la valoarea lor. Schimbul de mingi cu Silviu Biriș a fost amuzant. Tenisul este un sport frumos, un sport nobil, iar copiii își pot dezvolta stilul de viață”, a declarat căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Alina Tecșor.
Concursul Dr. Oetker Junior Trophy este supervizat de Comitetul de Juniori Tennis Europe, asociația regională a Federației Internaționale de Tenis. Pe site-urile www.frt.ro și site-ul turneului – www.juniortrophy.ro, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se vor regăsi știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției. Organizatorul Dr. Oetker Junior Trophy este Federația Română de Tenis. Partenerul oficial al turneului este Dr. Oetker România. SCG Smart Corporation Group este promotorul evenimentului.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trucul simplu și rapid prin care să-ți schimbi instant viața în bine