Victorie chinuită. România – Malta 1-0, în preliminariile Euro 2020 / Pușcaș: Cele trei puncte sunt cele mai importante / Contra: Trebuia să câștigăm acest meci cu orice preț

Victorie chinuită. România - Malta 1-0, în preliminariile Euro 2020 / Pușcaș: Cele trei puncte sunt cele mai importante / Contra: Trebuia să câștigăm acest meci cu orice preț
Publicat: 08/09/2019, 21:59

României i-a fost anulat golul marcat de Răzvan Marin, din minutul 11, după ce arbitrul tușier a ridicat fanionul pentru o poziție de ofsaid, în care s-a aflat Florin Andone.

La una dintre primele faze ale reprizei secunde, George Pușcaș a marcat, în minutul 47, primul gol al partidei. Ianis Hagi a centrat din corner, iar Pușcaș a reluat cu capul.

În minutul 87, arbitrul tușier i-a anulat golul reprezentativei Maltei, înscris de Farrugia, din cauza unui ofsaid.

Echipele folosite:
România: Tătărușanu – Chipciu, Rus, Chiricheș, Ștefan – Cicâldău, Marin (Stanciu 59), Bordeianu, Hagi (Grozav 71) – Andone, Pușcaș (Keșeru 77)
Malta: Bonello – Muscat, Agius, Borg – Mbong, Gambin (Zerafa 81), Muscat, Vella (Grech 86), Corbolan – Nwoko (Effiong 71), Farrugia

George Pușcaș: Cele trei puncte sunt cele mai importante

George Pușcaș a declarat, duminică, în urma victoriei înregistrate în fața Maltei, cu scorul de 1-0, din preliminariile Euro 2020, că, deși nu au fost înscrise multe goluri, cele mai importante lucruri sunt cele trei puncte.

„Cred că cele trei puncte sunt cele mai importante. Poate publicul voia un joc cu mai multe goluri. Nu am găsit destule spații în prima repriză. Mă bucur că pot ajuta echipa să ia cele trei puncte și sper să pot marca în continuare pentru că vor urma meciuri mult mai dificile. Suntem în cărți, suntem la mâna noastră și trebuie să așteptăm jocurile grele. Încet, încet cred că vor apărea mulți jucători tineri în echipa națională. Suporterii au continuat să cânte cu noi și să ne susțină. Trebuie să promitem că vom da totul în meciurile care vor urma”, a spus George Pușcaș, la Pro TV.

Cosmin Contra: Trebuia să câștigăm acest meci cu orice preț

Selecționerul României, Cosmin Contra, a declarat, duminică, în urma victoriei înregistrate în fața Maltei, cu scorul de 1-0, din preliminariile Euro 2020, că, din cauza lipsei de experiență, jocul tricolorilor nu a fost foarte calitativ.

„Jocul nu a strălucit în a doua repriza. Primele 20 de minute, unde am avut câteva ocazii, plus un gol anulat, dar perfect valabil. Trebuia să câștigăm acest meci cu orice preț. Poate această lipsă de experiență a făcut ca jocul să fie lipsit de luciditate. Adversarii au fost agresivi, au ieșit pe contraatac. Rămânem în cursa calificării. Trebuie să analizez foarte bine și să iau deciziile corecte la următoarea convocare. Am vrut să mobilizez jucătorii și să îi fac conștienți de importanța acestui joc. Au început bine meciul, dar.. Ne grăbeam să ajungem repede la poartă. Bordeianu și Rus au confirmat astăzi destul de mult. Avem patru săptămâni în care să pregătim meciurile cu Insulele Feroe și cu Norvegia”, a declarat Cosmin Contra, la PRO X.

La data de 12 octombrie, România se va înfrunta cu Insulele Feroe, în următoarea rundă a preliminariilor pentru Euro 2020.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase